Image

HSB förvärvar hyresfastighet i Göteborg

Transaktioner HSB Göteborg förvärvar en hyresfastighet med 22 lägenheter i Strömmensberg, Göteborg.
Publicerad den 10 Juni 2016
Fastigheten i Strömmensberg. Bild: HSB arkiv
Fastigheten i Strömmensberg.

Byggnaden uppfördes 1944 och har en uthyrbar area om drygt 1 350 kvadratmeter och inrymmer 22 lägenheter. Fastigheten är belägen i Strömmensberg strax öster om centrum intill Kålltorp och Munkebäck.

– Denna fastighet är ett välkommet tillskott i vårt fastighetsbestånd. Ett fint och välskött hyreshus som vi hoppas ska glädja många boende framöver. Extra roligt att det är så många tvåor i fastigheten, något som vi märker stor efterfrågan på, både bland yngre och medelålders, säger Kristian Isberg, chef Hyresfastigheter på HSB Göteborg.

Säljare till fastigheten är privatpersoner och Newsec Investment Göteborg har varit säljarens rådgivare. HSB Göteborg tillträder fastigheten den 15 juni.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Savills listar frågorna branschen ska hålla koll på 2023

Lista Fastighetsbranschen likt övriga delar av världen står inför en omställning på grund av all osäkerhet som präglat innevarande decenniet. Pandemi, krig och hög inflation har haft en enorm inverkan på branschen och förväntas få ringar på vattnet de kommande åren. Vad innebär detta för fastighetsbranschen på kort sikt? Fastighetssverige tog hjälp av Savills analyschef Maryrose David för att lista vad som kan vara värt att hålla utkik efter under 2023.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige