Image

HSB förvärvar hyresfastighet i Göteborg

Transaktioner HSB Göteborg förvärvar en hyresfastighet med 22 lägenheter i Strömmensberg, Göteborg.
Publicerad den 10 Juni 2016
Annons
Image
Fastigheten i Strömmensberg. Bild: HSB arkiv
Fastigheten i Strömmensberg.

Byggnaden uppfördes 1944 och har en uthyrbar area om drygt 1 350 kvadratmeter och inrymmer 22 lägenheter. Fastigheten är belägen i Strömmensberg strax öster om centrum intill Kålltorp och Munkebäck.

– Denna fastighet är ett välkommet tillskott i vårt fastighetsbestånd. Ett fint och välskött hyreshus som vi hoppas ska glädja många boende framöver. Extra roligt att det är så många tvåor i fastigheten, något som vi märker stor efterfrågan på, både bland yngre och medelålders, säger Kristian Isberg, chef Hyresfastigheter på HSB Göteborg.

Säljare till fastigheten är privatpersoner och Newsec Investment Göteborg har varit säljarens rådgivare. HSB Göteborg tillträder fastigheten den 15 juni.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"En satsning som andas framtidstro"

Bygg/Arkitektur En storsatsning genomförs i Karlstad när Färjestad ska utvecklas med 100 000 nya kvadratmeter bestående av bostäder, kontor, handel och parkering. Tomas Rhöse, vd för Löfbergs Fastigheter, berättar för Fastighetssverige om arbetet med området, vad det betyder för Karlstads framtid och om de viktigaste delarna i processen framöver.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige