Image

Hemfosa hyr ut i Mölndal, Uppsala och Köping

Uthyrning Hemfosa har hyrt ut över 7 000 kvadratmeter i separata uthyrningar i Mölndal, Uppsala och Köping.
Publicerad den 25 Mars 2015
Lars Thagesson Bild: Hemfosa
Lars Thagesson

Hemfosa tecknar tre nyuthyrningar i Mölndal. I fastigheten Tulpanen 3 i Södra Porten har två nya hyresavtal tecknats.

Det är dels ett femårigt avtal med Thorlabs Sweden AB avseende lokaler med en yta om 1 500 kvadratmeter, dels ett fyraårigt avtal med Västra Götalandsregionen avseende lokaler med en yta om 1 600 kvadratmeter. Hyresavtalen gäller från och med maj respektive juni 2015.

Hemfosa har även hyrt ut resterande yta i Gasmätaren 2, som därmed är helt uthyrd. Hyresgäst är Sortimo på ett femårigt avtal som gäller från och med maj 2015.

Hemfosa har även tecknat ett tioårigt hyresavtal med Landstinget i Uppsala län avseende lokaler med en yta om 2 400 kvadratmeter i fastigheten Kungsängen 15:1 i Uppsala. Hyresavtalet gäller från och med juli 2015.

Hemfosa har också tecknat ett tioårigt avtal med Västra Mälardalens Kommunalförbund i fastigheten Botulf 4 i Köping med en yta om 1 700 kvadratmeter som gäller från november 2015.

– Nyuthyrningarna är ett resultat av ett kontinuerligt och strukturerat arbete i vår förvaltning med att hitta nya hyresgäster och förlänga hyresavtal, säger COO Lars Thagesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Ishockeyikonen: "Padeln är överetablerad – det drabbar alla"

Fastighetsmarknadsdagen Jönköping HV71:s meste, och kanske bäste, spelare genom tiderna har likt många andra profiler gett sig in i padelindustrin. För Fastighetssverige berättar Johan Davidsson om varför han tror att hans Padelcenter kommer klara sig och hur aktörerna behöver tänka för att hitta lönsamhet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige