Image

Här är Tribonas nya styrelse

Bolag Tribonas styrelse blir helsvensk vid årsstämman i juni.
Publicerad den 29 Maj 2013

Redan i april valdes Klöverns vd Rutger Arnhult in i styrelsen (Klövern blev i våras största ägare i Tribona).

Arnhult och ordförande Mats-Olof Ljungqvist föreslås bli omvalda på årsstämman som hålls den 26 juni.

Inför stämman föreslås nyval av Malin Rylander Lejon (Länsförsäkringar, som också är nybliven storägare) Patrik Essehorn (advokat på Maqs och ordförande i Corem, som är storägare i Klövern) och Jörgen Andersson.

Lämnar styrelsen gör den norska trion Merete Myhrstad, Camilla Wahl och Pål Hvammen.

Inför årsstämman föreslår storägarna Klövern, T Klaveness Eiendom och Länsförsäkringar Fastighetsfond att arvodena till styrelsen ska sänkas - ordföranden föreslås få 250 000 kronor och ledamöterna 100 000 kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Göteborg växer mest i hela Sverige: "Bostäderna är den svaga länken"

Bostäder Igår, tisdag, publicerade SCB nya siffror för deras prognos för hur mycket städerna kommer växa i befolkningsmängd de kommande åren. I topp ligger Göteborg, som kommer växa med över 16 000 invånare. För huvudstaden är den siffran bara 10 000. Men att vara den staden som ska växa mest ställer också större krav på kommunen. Det menar Christina Heikel som är stadsutvecklingsansvarig på Västsvenska Handelskammaren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige