Image

H&M Home till fyra nya städer

Handel Det nya konceptet från H&M kommer bland annat till Örebro och Södertälje.
Publicerad den 6 Oktober 2016
Konceptet H&M Home expanderar. Bild: H&M Sverige
Konceptet H&M Home expanderar.

Under hösten 2017 och 2018 fortsätter H&M Sverige att växa med en helt ny butik och dessutom genom befintliga butiker runt om i landet. Totalt fem butiker är en del av H&Ms kommande expansion:

• H&M i Marieberg Galleria i Örebro växer med cirka 1 500 kvadratmeter under hösten 2017. Butiken kommer att innehålla flera nya modekoncept och blir först i Örebro med inredningskonceptet H&M Home.

• H&M i Kupolen Borlänge byggs om till en tvåplansbutik och får en utökad försäljningsyta på cirka 800 kvadratmeter. Butiken kommer att nyöppnas under hösten 2017 och kommer då att erbjuda mer mode samt H&M Home.

• H&M i Emporia Malmö växer och får en total försäljningsyta på 3 300 kvadratmeter under hösten 2017. Butiken blir den tredje i Malmö som får H&M Home.

• H&M i Södertälje adderar cirka 700 kvadratmeter och kommer från och med hösten 2017 att erbjuda ett bredare modesortiment. Butiken kommer även att få H&M Home.

• H&M öppnar sin andra butik i Kristianstad i C4-shopping under hösten 2018. Butiken på 2 600 kvadratmeter kommer att innehålla mode och inredning samt skönhetskonceptet H&M Beauty.

– Sedan starten 2009 har H&M Home blivit ett väldigt uppskattat och efterfrågat koncept på såväl stora som små orter runt om i Sverige. De tre senaste åren har vi adderat inredningskonceptet i arton av våra butiker och det är ett sätt för oss att kunna stärka shoppingupplevelsen ytterligare. Det känns därför riktigt kul att vi nu fortsätter denna satsning i fem nya städer i landet, säger Daniel Ervér, landschef för H&M Sverige.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige