Image

Graflunds expanderar i Syd- och Västsverige

Bolag Graflunds som förvaltar fastigheter i Mellansverige expanderar och tar vid årsskiftet över förvaltningen av 2 400 lägenheter i Markaryd, Landskrona och Göteborg.
Publicerad den 7 November 2011

Samtliga fastigheter ägs av olika bolag - AB Markarydsbostäder, Fastighetsbolaget Bredfjäll och Fastighetsbolaget Gropens Gård - inom Actas fastighetsfonder och förvaltas för närvarande av Newsec Asset Management.

Den nya förvaltningen kommer organisatoriskt att utgöra Graflunds region Syd. Graflunds huvudkontor finns i Eskilstuna och där hanteras också den ekonomiska administrationen.

Graflunds kommer att ta över befintliga kontor på de olika orterna och merparten av de medarbetare som idag arbetar med förvaltningen har valt att följa med in i Graflunds organisation.
- Vi är stolta över att ha fått ett utökat förtroende från våra ägare. Fastigheterna har förvaltats på ett bra sätt av Newsec och vi kommer att fortsätta i samma anda, säger Graflunds vd Anders Häggström.

Graflunds är i dag en ren förvaltningsorganisation med en förvaltningsvolym om cirka 12 200 bostadslägenheter och en mindre volym lokaler i Mellansverige. Graflunds ägs av Actabolaget Hyresbostäder i Sverige II AB.


Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Acrinova tar sig an Nasdaqs huvudlista

Bolag Nästa vecka flyttas Arcinova upp på Nasdaq Stockholm. Det är ett betyg på att företaget går rätt väg, menar vd:n Ulf Wallén som inte tycks oroad av den senaste tidens turbulenta aktiemarknad.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige