Image

Galären hyr ut i Luleå

Uthyrning Galären har tecknat ett nytt hyresavtal med inredningsbutiken Magasinet gällande en lokal på Notviksstan i Luleå.
Publicerad den 13 Augusti 2014
Annons
Image
Carola Eriksson och Sofie Lahti Segerlund. Bild: Galären
Carola Eriksson och Sofie Lahti Segerlund.

Personerna bakom den nya butiken är Carola Eriksson och Sofie Lahti Segerlund, som via sitt gemensamma bolag slår upp portarna till butiken i oktober.
Uthyrningen omfattar 370 kvadratmeter.

Galären har under våren utfört en omfattande upprustning av byggnaden och dess parkeringsytor. Allt för att skapa en attraktiv och kundvänlig handelsfastighet.

- Galären gör en storsatsning i området med flera pågående ombyggnationer. Vi hade inte kunnat önska oss en bättre hyresgäst. Denna typ av verksamhet passar väldigt bra in i den fortsatta utvecklingen av området kring Notviksstan, säger Veronika Johansson, marknadschef på Galären.

Optimal har på uppdrag av Galären medverkat i uthyrningen av livsstilsbutiken Magasinet.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Vd:n med sektorns vassaste penna – här är det bästa vd-ordet i årsredovisningarna

Bolag Fyra fullmatade sidor med enkelt förklarad fakta om det egna bolaget, spot on-analyser av marknaden och personliga åsikter om diskriminering i styrelsesammansättningen – allt skrivet med väldigt genomtänkta och exakta formuleringar: Här är det briljanta vd-ordet som alla borde läsa. "Vad det gäller frågor om sexuell läggning med mera tillhör dessa, enligt min mening, privatlivet och som begreppet indikerar angår dessa frågor ingen, allra minst en bolagsstämma eller styrelsekolleger."

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY