Image

Första uthyrningen i Signalfabriken genomförd

Uthyrning Newsec har tecknat det första hyreskontraktet i kvarteret Signalfabriken i Sundbyberg, Stockholm, en uthyrning på 3 000 kvadratmeter. Signalfabriken ägs av Alecta.
Publicerad den 19 Augusti 2011

Newsec har tecknat det första hyreskontraktet i kvarteret Signalfabriken i Sundbyberg, Stockholm. Story Hotel AB hyr 3 000 kvadratmeter och kommer att driva ett hotell med 75 rum. Signalfabriken ägs av tjänstepensionsbolaget Alecta.

Efter om- och tillbyggnad kommer Signalfabriken att omfatta 36 000 kvadratmeter.

- Vi är stolta över att kunna välkomna Story Hotel som hyresgäst på ett långtidskontrakt. Storys hotellkoncept passar väl in i visionen som innebär att vi utvecklar en helt ny och unik mötesplats där människor skall trivas. Nu fokuserar vi uthyrningsarbete på handel och kontor, där butikslokaler från 50 till 1 000 kvadratmeter och kontor från 250 till 5 000 kvadratmeter kan erbjudas, säger Jonas Törnell, affärsansvarig på Newsec Asset Management, som tillsammans med fastighetsägaren Alecta utvecklar Signalfabriken.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Efter NCC-försäljningen – så ser Nordstjernans framtida investeringsstrategi ut

Bolag Ax:son Johnson-ägda Nordstjernan fortsätter minska sitt innehav i bygg och fastigheter i och med försäljning av sex miljoner aktier, motsvarande 6,1 procent av kapitalet, i NCC till Obos. Bolagets vd Peter Hofvenstam berättar för Fastighetssverige varför man valt att minska exponeringen mot bygg och fastigheter och var man ser framtida investeringar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige