Image
Ludvig Rosén
Ludvig Rosén Bild: Newsec

Fastighetspodden lanseras i samarbete med Newsec

Bolag I nya Fastighetspodden intervjuar Ludvig Rosén, associate på Newsec, spännande entreprenörer och innovatörer inom fastighetsbranschen.
Publicerad den 20 Maj 2015

Genom sin anställning på Newsec har Ludvig Rosén utöver sin ordinarie yrkesroll som konsult, fått möjlighet att förverkliga sin idé om en podcast för fastighetsbranschen.

- Fastighetspodden är en intervjuserie där jag träffar några av fastighetsbranschens främsta profiler som delar med sig av sina fascinerande erfarenheter och lärdomar från sina karriärer, säger Ludvig Rosén.

- Fastighetspodden är resultatet av Ludvigs nyfikenhet och stora passion för entreprenörskap, där vi har bistått honom med vår branschkännedom och breda kontaktnät. Fastighetspodden är inte bara en utmärkt möjlighet för Ludvig att utvecklas i sin yrkesroll, det kommer även att förse branschen med både intressanta insikter och perspektiv från några av landets ledande profiler, säger Max Barclay, vd för Newsec Sweden.

I seriens första avsnitt, som släpps på fredag intervjuas Sven-Olof Johansson, vd och grundare av bland annat Fastpartner.

Fastighetspodden kommer att publicera ett nytt avsnitt var tredje vecka. De kommer att finnas tillgängliga på www.newsec.se/fastighetspodden samt Itunes.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige