Image

Erik Selin har köpt in sig i Victoria Park

Bolag Erik Selin äger nu drygt tio procent av Victoria Park. Den nyblivne vd:n Greg Dingizian siktar på att ta Victoria Park-konceptet till både Stockholm och Köpenhamn.
Publicerad den 17 September 2012
Erik Selin. Bild: Emma Granberg. Bild: Emma Granberg
Erik Selin. Bild: Emma Granberg. Greg Dingizian. Bild: Victoria Park Bild: Victoria Park
Greg Dingizian. Bild: Victoria Park

Det första Victoria Park-boendet finns i dag i Limhamn utanför Malmö.

- Jag tror att Köpenhamns bomarknad vänder upp, och i Stockholm ska vi tillsammans med en blivande partner köpa mark och börja sälja lägenheter under nästa år, säger Greg Dingizian till Dagens Industri.

Han säger till DI att han förhandlar med fastighetsutvecklare, men att det inte rör sig om de stora byggbolagen och inte om Erik Selin.

Selin var med och köpte drygt tio procent av bolaget för 16 miljoner kronor när den förre storägaren MCJ Holding AB sålde drygt 30 procent av bolaget i våras.

- Han är ju en av de mest kunniga på den svenska fastighetsmarknaden. Det är en tillgång att ha honom med som storägare, säger Dingizian.

FAKTA Kända storägare i Victoria Park
# Greg Dingizian, 16,5 procent.
# Mellby Gård/ Rune Andersson, 11,4.
# Erik Selin, 10,8.
# Mats Paulsson.
# Anders Pettersson
# Peter Strand
Källa: DI

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Victoria Park AB på Branschguiden

Victoria Park AB (publ) är ett börsnoterat fastighetsbolag på Nasdaq Stockholm Mid Cap med fokus på bostäder på tillväxtorter i landet.

Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett attraktivare boende skapar Victoria Park värden för boende, medarbetare, aktieägare, samhället och andra intressenter.

Läs mer om Victoria Park AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Rånes framtid efter Amastens ledningsrockad

Bolag SBB har beslutat om den framtida ledningen för Amasten och valt att ersätta Mikael Rånes med Lars Thagesson som vd. Mikael Rånes berättar själv för Fastighetssverige hur den närmaste framtiden blir.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY