Image

Einar Mattsson får markanvisning i Norra Djurgårdsstaden

Bygg I etappen Brofästet i Norra Djurgårdsstaden har Einar Mattsson fått en markanvisning om 50 hyresrätter. Markanvisningen är ett led i Einar Mattssons satsning på nyproduktion av hyresrätter.
Publicerad den 28 September 2012

– I och med vår satsning på hyresrätter ser vi framemot det här projektet. Vårt mål när det kommer till hyresrätter är att färdigställa 150 stycken hyresrätter per år, vilket gör oss än mer förväntansfulla att sätta igång, säger Per Jutner, vd på Einar Mattsson Projekt.
– Som fastighetsägare ser vi långsiktigt på våra projekt och på vår delaktighet i utvecklingen av Stockholm stad. Einar Mattsson har byggt hyresrätter i 75 år vilket gör oss till en av Stockholms största fastighetsägare med 5 000 hyresfastigheter i egen förvaltning, säger Per Jutner.

Einar Mattsson har sedan tidigare en markanvisning i Västra Hjorthagen om cirka 70 bostadsrättslägenheter.
– Vi är väldigt glada över det fortsatta förtroendet från Stockholms stad att få vara med i den fortsatta utvecklingen av Norra Djurgårdsstaden, säger Per Jutner.

Etappen Brofästet planeras att byggstarta 2016, med en första inflyttning under 2018. Hela området beräknas vara färdigställt 2030, och då inrymma 10 000 bostäder och 30 000 arbetsplatser.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Mårten Othérus blir ny vd för Nordr Sverige: "Finns stora möjligheter"

Karriär Efter 19 år i Veidekke och senare det som blev Nordr så har Mårten Othérus haft titlarna regionchef, affärsutvecklingschef och investeringschef. Nu kan han sätta verkställande direktör på meritlistan. Han berättar om hur han vill ta sig an bolagets utveckling framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige