Image
Britt Lindqvist, Emma Hernell och Emilia Sjöblom.
Britt Lindqvist, Emma Hernell och Emilia Sjöblom.

Digitala möjligheter – nu och i framtiden

Fastighetskvinnan Landningsplatser för drönare, inopererade chip och nya betalningslösningar i butikerna – digitaliseringen ger nya möjligheter. Vasakronans Britt Lindqvist, HUI:s Emma Hernell och Patriams Emilia Sjöblom diskuterar kontor, handel och bostäder utifrån ett digitaliseringsperspektiv på seminariet Fastighetskvinnan.
Publicerad den 22 Juni 2017

De 7 september äger årets upplaga av Fastighetskvinnan rum på Grand Hotel i Stockholm. Det är ett brett seminarium, vars ambition är att vara fastighetsbranschens mest inspirerande seminarium. Du anmäler dig till seminariet här.

Digitalisering och delningsekonomi möjliggör nya tjänster och lösningar inom hela samhällsstrukturen - och givetvis också inom alla fastighetssektorer. Panelen som diskuterar digitalisering och fastigheter består av:

# Britt Lindqvist, utvecklingschef på Vasakronan - Sveriges största fastighetsbolag – inriktat på kontors- och handelsfastigheter.
# Emma Hernell, som i augusti tillträder som vice vd på HUI Research, specialiserat på handel.
# Emilia Sjöblom, marknadschef på bostadsutvecklingsbolaget Patriam.

Bland de övriga talarna på Fastighetskvinnan märks Allbrights vd Amanda Lundeteg, börs-vd:arna Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Eva Landén och Anette Frumerie, moderatledaren Anna Kinberg Batra, tidningsdrottningen Amelia Adamo – och många fler.

Du ser det preliminära programmet här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige