Image

Hon öppningstalar på Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Ett år och två dagar efter seminariet Fastighetskvinnan hoppas Anna Kinberg Batra bli historisk som Sveriges första kvinnliga statsminister. Den 7 september öppningstalar hon på Grand Hotel i Stockholm.
Publicerad den 18 Maj 2017
Anna Kinberg Batra öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan. Bild: Peter Knutson
Anna Kinberg Batra öppningstalar på seminariet Fastighetskvinnan.

Anna Kinberg Batra kommer att hålla ett kort inledningstal om näringsliv och jämställdhet i näringslivet för att sedan bli intervjuad av moderatorn om det politiska läget, men också om Anna Kinberg Batras personliga syn på fastighetsbranschen, ledarskap, karriär och så vidare. Det kommer också att finnas möjlighet för publiken att ställa frågor.

Ambitionen med seminariet Fastighetskvinnan är att det ska vara fastighetsbranschens mest inspirerande seminarium – samtidigt som det är ett sätt att slå ett slag för jämställdheten i branschen. Fastighetskvinnan är ett affärsseminarium som gör skillnad!

Konceptet är enkelt: 100 procent av talarna i businesspunkterna är kvinnor. Männen sitter i publiken – och är med på scen när det diskuteras jämställdhet och mångfaldsfrågor.

Många av talarna är redan klara. Läs mer om dem här.

Du anmäler dig till seminariet här. Datumet är alltså den 7 september, det är ett heldagsseminarium och platsen är Grand Hotel i Stockholm!

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY