Image

Börs-vd:arna – tätt inpå!

Fastighetskvinnan Att samtliga kvinnliga börs-vd:ar samlas på samma scen är något av seminariet Fastighetskvinnans signum – så har det varit sedan starten 2014. Den här gången ser punkten dock helt annorlunda ut! Och förresten – glöm inte att nominera till tävlingen som lyfter fram kvinnorna som kanske blir börs-vd:ar i framtiden. Sista dagen att nominera din favorit till Årets Unga Fastighetskvinna är i morgon, fredag!
Publicerad den 8 Juni 2017

Seminariet Fastighetskvinnan genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett brett seminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden, delvis med fokus på jämställdhet och mångfald – och ambitionen är att det här ska vara branschens inspirationsseminarium nummer 1!

Sedan starten 2014 har samtliga kvinnliga börs-vd:ar varje år samlats på Fastighetskvinnans scen. I år kommer det att bli i form av ett talkshow-inspirerat samtal – tänk SVT:s Skavlan – som snarare handlar om drivkrafter, framgångsfaktorer och ledarskap än om kvartalsrapporter, yielder och vakansgrader.

Fastighetsbranschen ligger i framkant när det gäller kvinnor på vd-positionen. Alla "våra" vd:ar rankas bland de tio mäktigaste kvinnor börs-vd:arna på Veckan Affärers Mäktigaste kvinnorna i näringslivet-lista.

De fyra är:
Eva Landén, vd för Corem, Biljana Pehrsson, Kungsleden, Anette Frumerie, Besqab och Annica Ånäs, Atrium Ljungberg.

Du anmäler dig till seminariet Fastighetskvinnan här!

I morgon är sista dagen att nominera till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna som går till en ung kvinna som har förutsättningar att bli framtidens ledare. Du skickar din nominering till nicklas@fastighetssverige.se

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY