Image

Börs-vd:arna – tätt inpå!

Fastighetskvinnan Att samtliga kvinnliga börs-vd:ar samlas på samma scen är något av seminariet Fastighetskvinnans signum – så har det varit sedan starten 2014. Den här gången ser punkten dock helt annorlunda ut! Och förresten – glöm inte att nominera till tävlingen som lyfter fram kvinnorna som kanske blir börs-vd:ar i framtiden. Sista dagen att nominera din favorit till Årets Unga Fastighetskvinna är i morgon, fredag!
Publicerad den 8 Juni 2017

Seminariet Fastighetskvinnan genomförs på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett brett seminarium om den kommersiella fastighetsmarknaden, delvis med fokus på jämställdhet och mångfald – och ambitionen är att det här ska vara branschens inspirationsseminarium nummer 1!

Sedan starten 2014 har samtliga kvinnliga börs-vd:ar varje år samlats på Fastighetskvinnans scen. I år kommer det att bli i form av ett talkshow-inspirerat samtal – tänk SVT:s Skavlan – som snarare handlar om drivkrafter, framgångsfaktorer och ledarskap än om kvartalsrapporter, yielder och vakansgrader.

Fastighetsbranschen ligger i framkant när det gäller kvinnor på vd-positionen. Alla "våra" vd:ar rankas bland de tio mäktigaste kvinnor börs-vd:arna på Veckan Affärers Mäktigaste kvinnorna i näringslivet-lista.

De fyra är:
Eva Landén, vd för Corem, Biljana Pehrsson, Kungsleden, Anette Frumerie, Besqab och Annica Ånäs, Atrium Ljungberg.

Du anmäler dig till seminariet Fastighetskvinnan här!

I morgon är sista dagen att nominera till utmärkelsen Årets Unga Fastighetskvinna som går till en ung kvinna som har förutsättningar att bli framtidens ledare. Du skickar din nominering till nicklas@fastighetssverige.se

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige