Image
Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.
Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.

De leder seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Två vd:ar, en ledarskapskonsult och en dubbel På Spåret-vinnare leder årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.
Publicerad den 2 Augusti 2017

Moderator är Ellinor Persson, en av landets mest eftertraktade moderatorer. Hon har gjort ett tusental direktsändningar i SVT, TV3, TV4, Kanal 5 och P3. Sedan 2004 har hon arbetat heltid som moderator och debattledare. Hon har vunnit På Spåret två gånger och blivit utsedd till Årets talare.

Med sig har hon en expertpanel från branschen, bestående av tre personer som kommer att turas om att vara med på scenen:

# Pia Carlberg, sedan 2007 HR-chef på Stronghold Invest, som äger bland annat Newsec, Niam och Datscha. Hon är dessutom ledarskapskonsult och coach genom Vidya Performance Consulting. Före Strongholdtiden hade hon under 14 år olika positioner inom PWC.

# Jeanette Saveros, sedan 2016 vd för Arcona. Hon arbetade mellan 2005 och 2016 för Hifab, de sista tre åren som vd. Hon är ledamot i Sweden Green Building Councils styrelse och utbildad byggingenjör från Mälardalens högskola.

# Susanne Åhlén, sedan ett drygt år vd för Fasticon Kompetens. Hon arbetade tidigare för Atrium Ljungberg i sex år, senast som Head of Leasing Retail. Dessförinnan var hon på Aberdeen, bland annat som Sverigechef för Centre Management.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett heldagsseminarium, delvis med fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Män medverkar när det handlar om jämställdhet och mångfald – när det handlar om business är det 100 procent kvinnor på scen.

Du anmäler dig till seminariet här.

Programmet hittar du här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Newsec på Branschguiden

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och lokalanvändare ett helhetsutbud av tjänster inom rådgivning och förvaltning.

Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt bolag med ca 2500 medarbetare fördelade på samtliga sju marknader i Norden och Baltikum. Tack vare stora volymer, lokal närvaro och bredd och djup inom många olika verksamhetsområden har Newsec unik kunskap om fastighetsmarknaden i norra Europa.

Sedan 2001 har Newsec två gånger per år gett ut Newsec Property Outlook, en översiktlig och kost...

Läs mer om Newsec på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY