Image
Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.
Ellinor Persson, Pia Carlberg, Jeanette Saveros och Susanne Åhlén - en moderator och tre expertkommentatorer på seminariet Fastighetskvinnan.

De leder seminariet Fastighetskvinnan

Fastighetskvinnan Två vd:ar, en ledarskapskonsult och en dubbel På Spåret-vinnare leder årets upplaga av seminariet Fastighetskvinnan den 7 september.
Publicerad den 2 Augusti 2017

Moderator är Ellinor Persson, en av landets mest eftertraktade moderatorer. Hon har gjort ett tusental direktsändningar i SVT, TV3, TV4, Kanal 5 och P3. Sedan 2004 har hon arbetat heltid som moderator och debattledare. Hon har vunnit På Spåret två gånger och blivit utsedd till Årets talare.

Med sig har hon en expertpanel från branschen, bestående av tre personer som kommer att turas om att vara med på scenen:

# Pia Carlberg, sedan 2007 HR-chef på Stronghold Invest, som äger bland annat Newsec, Niam och Datscha. Hon är dessutom ledarskapskonsult och coach genom Vidya Performance Consulting. Före Strongholdtiden hade hon under 14 år olika positioner inom PWC.

# Jeanette Saveros, sedan 2016 vd för Arcona. Hon arbetade mellan 2005 och 2016 för Hifab, de sista tre åren som vd. Hon är ledamot i Sweden Green Building Councils styrelse och utbildad byggingenjör från Mälardalens högskola.

# Susanne Åhlén, sedan ett drygt år vd för Fasticon Kompetens. Hon arbetade tidigare för Atrium Ljungberg i sex år, senast som Head of Leasing Retail. Dessförinnan var hon på Aberdeen, bland annat som Sverigechef för Centre Management.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett heldagsseminarium, delvis med fokus på jämställdhets- och mångfaldsfrågor. Män medverkar när det handlar om jämställdhet och mångfald – när det handlar om business är det 100 procent kvinnor på scen.

Du anmäler dig till seminariet här.

Programmet hittar du här.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastighetskvinnan 2023

Var: Grand Hotel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 14 september, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Ambitionen är Fastighetskvinnan ska vara det mest inspirerande fastighetsseminariet i Sverige, där framgångsrika förebilder lyfts fram i rätt sammanhang, vilket i förlängningen leder till en bredare och mer jämställd fastighetsbransch – ett affärsseminarium som gör skillnad!

Förutom klassiska business-punkter behandlar seminariet också mångfaldsfrågor i det svenska näringslivet, med fokus på fastighetsbranschen. Unikt för seminariet är att de allra flesta av talarna är kvinnor – manliga talare medverkar endast i punkterna som handlar om jämställdhet och mångfald.

Men Fastighetskvinnan är inte ett event som bara riktar sig till kvinnor. Det riktar sig till alla som vill nätverka, bli inspirerade och uppdaterade om trenderna på fastighetsmarknaden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet? Kontakta:

Eddie Ekberg
0736 - 57 43 16
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com

Arrangörer:Partners:Se film från ett tidigare event här:

Mer från Fastighetssverige