Image

Amelia Adamo om ”den stora bomben”

Fastighetskvinnan Dottern till en italiensk städerska blev en av Sveriges mest namnkunniga mediepersonligheter. Hennes ledarskap har beskrivits som ”munter diktatur”. På branschens främsta inspirationsseminarium berättar Amelia Adamo om ledarskap, affärsfilosofi – och företeelsen som hon själv menar är ”den stora bomben…”
Publicerad den 19 Juni 2017
Amelia Adamo. Amelia Adamo.

Seminariet Fastighetskvinnan äger rum på Grand Hotel i Stockholm den 7 september. Det är ett affärseminarium med fokus på den kommersiella fastighetsbranschen. Du anmäler dig till seminariet här. Fram till den 7 juli har vi ett mängdrabatt-erbjudande.

En av dagens höjdpunkter är inspirationsintervjun med Amelia Adamo, skaparen av livsstilsmagasinen Amelia, Tara och M-Magasin.

Hon har varit gästprofessor på JMG i Göteborg, vunnit Stora Journalistpriset två gånger och utsetts till Årets ekonomikvinna. Hon har genom åren varit aktiv i samhällsdebatten och bland annat varit ambassadör för Earth Hour och grundat Mappie-galan där ”Mature Affluent Pioneering People” prisas.

Du ser det preliminära programmet för seminariet här.

Bland de övriga talarna återfinns bland andra moderatledaren Anna Kinberg Batra, Allbright-Amanda Lundeteg och fastighetsprofilerna Biljana Pehrsson, Annica Ånäs, Anette Frumerie, Eva Landén och Karolin Forsling.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY