Image

De har nöjdast butikshyresgäster

Event Eurocommercial Properties är det bolag som har nöjdast butikshyresgäster i Centrumbarometern, CFI Groups årliga NKI-mätning (Nöjd-kund-index) inom köpcentrumbranschen. Och Diligentias Väla Centrum i Helsingborg har Sveriges nöjdaste butikshyresgäster (för femte året i rad).
Publicerad den 7 November 2012
Martin Bjöörn. Bild: Eurocommercial. Bild: Eurocommercial
Martin Bjöörn. Bild: Eurocommercial. Bild: Diligentia
Väla centrum. Bilder: Diligentia. Bild: Diligentia
Väla centrum. Bilder: Diligentia.

- Vi på Eurocommercial är mycket stolta över detta toppbetyg från våra hyresgäster. Utmärkelsen ligger väl i linje med vår fasta övertygelse att goda relationer med hyresgästerna skapar långsiktig lönsamhet i våra fastigheter. Förutom att vi äger attraktiva fastigheter för handel har vi ansträngt oss under lång tid för att skapa en bra stämning i våra handelsplatser tillsammans med en lokalt förankrad organisation, säger Martin Bjöörn, fastighetschef för Eurocommercial i Sverige.

- Det allra viktigaste för att lyckas få så nöjda hyresgäster är att ha en centrumledning som är närvarande, tillgänglig och där alla brinner för sitt arbete. Här på Väla strävar vi efter att ha en god, tät relation med våra butiker och även deras kunder. Vi är goda lyssnare.. Att vi nu, för femte året i rad, blir utsedda av våra hyresgäster till bästa centrum i Centrumbarometern ser vi som en bekräftelse på att vårt arbetssätt är rätt. Långsiktigt ägande i kombination med nära kundsamarbete ger resultat, säger Niklas Blonér, centrumchef på Väla Centrum.

Nyligen blev Väla Centrum också framröstat till Årets köpcentrum 2012 av den europeiska organisationen Nordic Shopping Council. I och med den utnämningen går de vidare och blir Sveriges bidrag till den nordiska tävlingen NCSC Awards Shopping Center of the Year (Nordens Bästa Köpcentrum) i april nästa år.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige