Image
Darian Hassan rekryteras till rollen som Hifabs affärschef.
Darian Hassan rekryteras till rollen som Hifabs affärschef. Bild: Hifab

Darian Hassan blir ny affärschef på Hifab

Karriär Hifab rekryterar Darian Hassan som affärschef i Stockholm med ansvar för de grupperingar som erbjuder projektledning och besiktning inom byggnader och fastigheter. Darian kommer närmast från Tjuren Projektpartner där han bland annat haft rollen som gruppchef. Han tillträder sin nya roll på Hifab den 22 maj och kommer ingå i bolagets ledningsgrupp.
Publicerad den 15 Maj 2023

Darian är i grunden konstruktör från KTH och har erfarenhet från flera olika roller som konsult inom fastigheter och samhällsbyggnad. Från konstruktion och design till uppdragsledning, projektledning och i olika chefs- och ledarroller. Han kommer närmast från Tjuren Projektpartner i Stockholm.

– Stockholm är en viktig marknad för oss och det finns stora underliggande behov av investeringar i såväl befintliga som nya fastigheter, samtidigt som våra kunders förutsättningar förändras i hög takt. Med Darian Hassan får vi en nyckelperson med stort driv som med sin kompetens och erfarenhet kan bidra till att stärka vårt erbjudande inom fastigheter och byggnader, säger Nicke Rydgren, vd på Hifab.

– Hifab är på en spännande resa där kombinationen av lång erfarenhet och hög kompetens gör det möjligt att vara med och leda utvecklingen i alla sorters projekt. Jag ser fram emot att tillsammans med mina nya kollegor och kunder lyfta och utveckla vårt erbjudande inom byggnader och fastigheter – och bli ännu bättre rustade för att möta våra kunders alltmer komplexa behov, säger Darian Hassan.

Darian kommer ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder sin roll den 22 maj.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige