Image

Cushman & Wakefield rekryterar nya medarbetare

Karriär Cushman & Wakefield har anställt Annika Engströmer och Sama Amsih till valuation and advisory.
Publicerad den 27 September 2016
Annika Engströmer. Bild: Cushman & Wakefield
Annika Engströmer. Sama Amsih. Bild: Cushman & Wakefield
Sama Amsih.

Annika Engströmer kommer närmast från Newsec, där hon haft en ledande roll och ansvarat för ett antal större värderingsuppdrag. Hon är en senior projektledare med över 20 års erfarenhet från bland annat Aberdeen Property Investors samt DTZ. Annika Engströmer är auktoriserad värderare samt certifierad av RICS. Hon tillträdde sin nya tjänst 26 september.

Sama Amsih kommer från JLL, där hon både arbetat med värdering och som projektledare inom Corporate Solutions. Hon tillträder i början av oktober.

– Cushman & Wakefield är marknadsledande inom värdering med målsättningen att ständigt ligga i framkant. Vår stabila personalstyrka och vårt strukturerade arbetssätt är grunden, men det är också viktigt att få in nya medarbetare med olika erfarenheter i teamet. Vi är väldigt glada att Annika, valt att återvända till oss med ännu mer kunskap och erfarenhet i bagaget och att Sama med nyttig erfarenhet både från hyresgästrådgivning och värdering valt oss. Båda har en noggrannhet och struktur som kommer att passa väl in, säger Sven Erik Hugosson, head of valuation and advisory.

– Jag ser verkligen fram emot att återigen bli en del av marknadens mest erfarna värderingsteam. Teamets framgång bygger på gedigen kunskap och systematisk uppföljning av marknaden. Tillsammans med såväl nya som tidigare kollegor inom valuation and advisory kommer jag att bidra till att leverera de bäst underbyggda värderingarna i branschen, säger Annika Engströmer.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pilotprojektets slutsats: Si och så med byggaktörsdrivna detaljplaner

Bygg/Arkitektur Stadsbyggnadsnämnden har i budget för 2020 och 2023 fått i uppdrag av kommunfullmäktige att pröva och utvärdera så kallade byggaktörsdrivna planprocesser. Slutsatserna har nu presenterats i ett utlåtande av stadsbyggnadskontoret, och man kan konstatera att det är högt och lågt i fynden från de tre pilotprojekten som staden använt sig av. Fastighetssverige berättar mer.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige