Image

Cushman & Wakefield utökar inom uthyrning

Karriär Cushman & Wakefield har under 2016 etablerat verksamhet inom uthyrning och utveckling av kontor och retail. Som ett led i utvecklingen har Jessica Gräsberg anställts som projektledare och uthyrare inom affärsområdet Agency Leasing.
Publicerad den 12 December 2016
Jessica Gräsberg. Bild: Cushman & Wakefield
Jessica Gräsberg.

Jessica Gräsberg har tio års erfarenhet från fastighetsbranschen och har tidigare varit anställd på Jernhusen och Real Competence och bland annat arbetat med uthyrning för Aberdeen, Novi och Vasakronan.

– Jessica har rätt inställning och ett stort driv, därmed har hon förmåga att göra skillnad i varje uppdrag. Jag ser mycket fram emot att arbeta tillsammans med henne, säger Johan Zachrisson, Head of Agency Leasing, Cushman & Wakefield i Sverige.

– Vårt mål på Cushman & Wakefield är att attrahera de bästa talangerna för att kunna nå de bästa resultaten för våra kunder. Jag är övertygad om att Jessica på ett mycket bra sätt kommer att bidra till utvecklingen inom vår uthyrningsverksamhet, säger Agneta Jacobsson, Head of Sweden and the Nordics för Cushman & Wakefield.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cushman & Wakefield på Branschguiden

Cushman & Wakefield är ett ledande globalt fastighetsrådgivningsföretag som genom att omsätta idéer i handling, levererar betydande värde till fastighetsägare, investerare och hyresgäster. Cushman & Wakefield är bland de största fastighetstjänsteföretagen med 51 000 anställda på cirka 400 kontor i 70 länder. Under 2018 hade företaget en omsättning på 8,2 miljarder USD och ett tjänsteutbud som omfattar property-, facilities- och project management, uthyrning, capital markets, värdering och andra tjänster. För mer information, besök www.cushmanwakefield.om eller följ @Cus...

Läs mer om Cushman & Wakefield på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Stenhus vd: "Gäller att ligga på och inte slappna av"

Bolag Stenhus vd, Elias Georgiadis, kommenterar bolagets bokslutskommuniké för Fastighetssverige: – Grunderna i bolaget har varit samma sedan starten: bra fastigheter med starka hyresgäster och hög avkastning.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige