Image

Corem köper i Malmö

Transaktioner Corem köper en fastighet i Fosie industriområde i Malmö.
Publicerad den 11 Juni 2013
Eva Landén. Bild: Corem Property Group
Eva Landén.

Corem köper fastigheten Stridsyxan 5 i Malmö. Fastigheten är strategiskt belägen i Fosie industriområde som är beläget vid de stora genomfartslederna Inre och Yttre Ringvägen.

Fastigheten består av cirka 6 000 kvadratmeter, fördelat på 1 500 kvadratmeter butik och 4 500 kvadratmeter produktion/lager. Hyresgäster i fastigheten är Tools och Partnertech.

Affären genomförs som en bolagsöverlåtelse, med ett underliggande fastighetsvärde motsvarande 32 miljoner kronor. Fastigheten tillträds omgående.

Relier Real Estate Advisor har agerat rådgivare åt säljaren. MAQS Law Firm har agerat legal rådgivare åt köparen.

- Med detta förvärv kompletterar och stärker vi vårt befintliga bestånd i Malmö. Fastigheten ligger nära våra övriga Malmöfastigheter, genom förvärvet ser vi ett stärkt kassaflöde. Vi söker aktivt nya förvärv i Region Syd, säger Eva Landén, vd på Corem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Investeringsstöden: Efter kritiken – potterna tas bort

Bostäder Nytt system för investeringsstöden. Bostadsministern kommenterar förändringarna för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY