Image

Corem köper i Jönköping

Transaktioner Corem köper i två separata affärer två fastigheter i Ljungarum, Jönköping. Den sammanlagda köpeskillingen uppgår till cirka 40 miljoner kronor.
Publicerad den 18 Maj 2011

Den uthyrningsbara ytan är cirka 5 000 kvadratmeter.

Fastigheterna är fullt uthyrda och största hyresgäst är Ultra Education. Fastigheterna förvärvas i bolagsform.

Corems totala uthyrbara area efter förvärvet uppgår till cirka 820 000 kvadratmeter.

Fastigheterna tillträds i maj 2011.

- Förvärvet av fastigheterna i Jönköping skapar en ännu bättre förvaltningsenhet och plattform för vår verksamhet i området. Antalet hyresgäster i arbetsområdet uppgår efter förvärvet till 30 stycken, vilket innebär att Corem har en väl diversifierad hyresbas med låg risk. Sammanlagt äger vi nu 13 fastigheter om totalt nästan 30 000 kvadratmeter i området, säger Corems vd Rutger Arnhult.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY