Image
Christer Backman och Magnus Silfver.

Property Matchmaking med Relier

Bolag Relier har varit en aktiv aktör på den svenska konsultmarknaden i över ett decennium. Med sin regionala styrka och med sitt dubbelspår med både uthyrning och transaktion tar nu Relier nya kliv framåt i arbetet för att matcha kunder att hitta rätt lokaler och rätt fastigheter – Property Matchmaking helt enkelt.


Relier har förmedlat försäljningen på Berga.

Köper tomställt lager i Helsingborg

Transaktioner Strömbergs Properties köper en tomställd lagerfastighet på Berga Industriområde i Helsingborg.


Eva Landén, vd för Corem.

Corem köper för 140 miljoner i Jönköping

Transaktioner Corem förvärvar fastigheten Jönköping Hedenstorp 2:41 i Jönköping. Förvärvet är Corems första i industriområdet Hedenstorp.


Fastigheten på Lastvägen omfattar 2600 kvadratmeter.

Nytt bolag köper i Trelleborg

Transaktioner Kemo Fastighets AB säljer 2 600 kvadratmeter på Lastvägen i Trelleborg.


Brf Stadsliv i centrala Malmö säljer kommersiella lokaler.

Tredimensionell affär i centrala Malmö

Transaktioner En bostadsrättsförening i centrala Malmö säljer kommersiella lokaler i bottenplan genom en tredimensionell fastighetsförsäljning.


Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter till Enercon.

Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter kontor i Malmö

Uthyrning I början av 2020 flyttar Enercon sitt nordiska huvudkontor till Jägershillgatan 18 i Malmö. Castellum hyr ut 2 800 kvadratmeter till vindkraftsbolaget.


De stänger störst affärer per anställd

Lista I samband med att den svenska rådgivningskartan ritas om i grunden har Fastighetssverige tittat närmare på vilka transaktionsteam som genomför störst säljuppdrag – per anställd.


Aspelin Ramm köper tomma lokaler i Torslanda.

Aspelin Ramm köper projektfastighet i Torslanda

Transaktioner Aspelin Ramm Fastigheter har köpt en tomträtt i Torslanda om 38 000 kvadratmeter mark och 14 000 kvadratmeter lokalyta anpassad för logistik eller tillverkning.


Relier och Nordic PM i samarbete

Bolag Nordic PM och Relier inleder samarbete för lokalförmedling och uthyrning i Storstockholm och Mälardalen.


Skånesund köper i Lund

Transaktioner Skånesund har köpt fastigheten Kvartsen 7 i Lund av MA System via bolagsöverlåtelse. Fastigheten ligger på Gastelyckan i Lund och består av kontor och lager med en uthyrningsbar yta om cirka 7 300 kvadratmeter.


Flint Group etablerar sig i Malmö

Uthyrning Flint Group öppnar en kund- och utvecklingsenhet på Bulltofta i Malmö.


GO Group säljer fastighet i Helsingborg

Transaktioner GO Group AB säljer fastigheten Ametisten 2 i Helsingborg, via bolagsaffär till ett privat fastighetsföretag. Fastigheten är en industribyggnad med kontor och lager. Köpeskillingen för fastighetsvärdet är 51 miljoner kronor.


Carpetvista hyr lager i Malmö hamn

Uthyrning Carpetvista expanderar och hyr mer lager på Frihamnsallén 10 i Malmö. Fastighetsägare är Schenker Property Sweden.


Jysk öppnar i Huskvarna

Uthyrning Efter renoveringen av Rosengallerian i Huskvarna flyttar Jysk in till sommaren.


Prison Island öppnar i Rosengallerian

Uthyrning Prison Island har hyrt 900 kvadratmeter som fördelas på 23 utmanande äventyrsceller i Rosengallerian i Huskvarna.


Assa och Alfdex i flyttkedja i Landskrona

Uthyrning Assa Abloy säljer fastigheten Björnen 18 på Lodjursgatan 2 i Landskrona till Lomma Tegelfabrik, som bygger om och till den för en ny hyresgäst; Alfdex AB.


Rustahuset i Botkyrka sålt

Transaktioner KB Kumlakneken 2 säljer Rustahuset i Eriksberg, Borkyrka, för 38,3 miljoner kronor.


Wihlborgs köper i Helsingborg

Transaktioner Wihlborgs har genom en fastighetsaffär förvärvat kontors- och handelsfastigheten Stattena 7 i Helsingborg. Fastigheten, som är en del av Stattena Centrum, är strategiskt belägen längs Ängelholmsleden och omfattar cirka 6 200 kvadratmeter uthyrningsbar yta.


Devotum rekryterar regionchef till Öresundsregionen

Karriär Fastighetsbemanningsbolaget Devotum växer med nya affärer i Öresunds-regionen och nu stärker man upp organisationen genom att rekrytera en regionchef som närmast kommer från Relier.


Variant köper i Lund

Transaktioner Variant köper fastigheten Saturnus 29 i Lund av NAPF Malmö II. Köpeskillingen uppgår till 30,5 miljoner kronor.