Image

Corem köper i Jönköping

Transaktioner Corem köper en fastighet i industriområdet Ljungarum i Jönköping för 36 miljoner kronor.
Publicerad den 3 September 2012

Fastigheten Ättehögen 9 omfattar cirka 4 300 kvadratmeter terminal och lager. Den är fullt uthyrd till Bring Cargo.

- Med detta förvärv kompletterar och stärker vi vårt befintliga bestånd i Jönköpings industriområde Ljungarum. Fastighetens läge är strategiskt och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på lagerlokaler i närområdet. Detta blir Corems 15:e fastighet i Ljungarums industriområde och vi anser oss därmed ha skapat en bra förvaltningsvolym och i ett område som vi är väl bekanta med, säger Håkan Engstam, transaktions- och IR-chef på Corem.

Corems totala uthyrningsbara area uppgår efter tillträdet totalt till 830 951 kvadratmeter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem har sedan starten 2007 förvärvat, förvaltat och förädlat kommersiella fastigheter i Sverige och Danmark. Vi har ett långsiktigt perspektiv i allt vi gör och förvaltar fastigheterna med egen personal med målet att vara en riktigt bra affärspartner, med närhet till våra hyresgäster.

Genom 2021 års förvärv av Klövern kompletterades Corems bestånd av fastigheter för citynära logistik med Klöverns bredare fastighetsbestånd med tonvikt på kontor. Tillsammans är vi nu ett av Nordens ledande fastighetsbolag, med ett brett utbud av kommersiella lokaler och fortsatt foku...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Obos Nya Hem-vd:n vill se sänkta trösklar till ägt boende

Bostäder Det är ingen nyhet att exempelvis lärare, poliser och brandmän har svårt att efterfråga nybyggda bostadsrätter på många håll i landet. Sofia Ljungdahl, vd för Obos Nya Hem, menar att de som får samhället att fungera också borde har råd med en egen bostad. – Det här är en jätteviktig fråga, speciellt nu när det är tuffa tider. Något måste göras så att fler kan ta sig in på den ägda bostadsmarknaden.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige