Image
Fredrik Bele, partner och vd. Johan Skoglund, delägare och styrelseledamot. Sam Giertz, partner och styrelseordförande.
Fredrik Bele, partner och vd. Johan Skoglund, delägare och styrelseledamot. Sam Giertz, partner och styrelseordförande. Bild: Resona

Johan Skoglund blir delägare och styrelseledamot i Resona

Karriär Resona välkomnar Johan Skoglund, tidigare vd för JM, som ny delägare och styrelseledamot i företaget.
Publicerad den 18 Oktober 2024

– Vi är glada över att välkomna Johan Skoglund till Resonas styrelse och som delägare. Hans gedigna kunskap och erfarenhet om såväl bostadsbranschen som organisationsutveckling kommer vara värdefullt för vår fortsatta expansion säger Sam Giertz, partner och styrelseordförande Resona.

Johan Skoglund arbetade 38 år på JM, vara 22 år som verkställande direktör. Tidigare i år gick han i pension men arbetar med ett antal styrelseuppdrag.
– Jag ser fram emot att vara med och bidra till Resonas spännande tillväxtresa. Efter 38 år i storbolag ska det även bli roligt att vara en del av ett mindre, entreprenöriellt och innovationskraftigt bostadsbolag där idéer och visioner snabbt kan omsättas till verklighet. Nu kan jag fortsätta det spännande arbetet med samhällsutveckling samt vara med och påverka när framtidens hållbara bostäder utvecklas och byggs, säger Johan Skoglund.

Resona har en gedigen fastighetsportfölj och utvecklar, bygger och förvaltar hållbara bostäder från Staffanstorp i söder till Åre i norr. Trots en tuff marknad har företaget nått framgång med försäljningen och lyckats starta produktionen av två nya bostadsprojekt under det senaste året, ett i Solna och ett i Åre.
– Tillsammans med Johan ska vi se till att vässa vårt erbjudande än mer och fortsätta vara en attraktiv part för kommuner, samarbetspartners och kunder, säger Fredrik Bele, partner och vd Resona.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här är branschens hetaste tomma stolar som ska fyllas

Bolag Flera tunga poster i branschen har fyllts under senaste året – men det finns fortsatt ett antal som behöver tillsättas framöver. Fastighetssverige har tittat närmare på några av branschens hetaste lediga stolar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige