Image
Navet i Jönköping.
Navet i Jönköping. Bild: Cernera

Cernera tecknar nytt avtal med Blomsterlandet

Uthyrning Cernera och Blomsterlandet har tecknat ett nytt avtal för butikslokalen på Navet i Jönköping. Avtalet inkluderar en uppdaterad butikslayout och en ny butiksentré som kommer att öppnas mot Navets nya entrésida – en central del av Cerneras vision för fastigheten.
Publicerad den 21 Oktober 2024

Blomsterlandet, som har varit hyresgäster på området i över 30 år, är en viktig del i det fortsatta arbetet med att utveckla Navet till en mer attraktiv handelsdestination för besökare och verksamheter.
– Det är extra roligt att Blomsterlandet vill vara med på Navets nya resa och förnya sin butik samtidigt som vi gör fastigheten mer modern och välkomnande. Detta markerar starten på vår långsiktiga vision för Navet, och vi ser fram emot att snart kunna presentera fler spännande nyheter, säger Oskar Malmén, vd på Cernera.

Cerneras vision är att förnya och förädla handelsområdet och skapa en ny destination i Jönköping. Ett bredare utbud där både befintlig byggnad nyttjas, och byggrätten för om-, till- och nybyggnad. Några större handelsaktörer kan i synergi verka för en attraktiv destination, där handelsstråket på markplan tydliggörs och möjlighet till bra och lättpendlade kontorsytor på våningarna ovanför.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så vill Niam växa inom bostadssegmentet

Bolag Niam stärker sin bostadssatsning med ytterligare en fastighet i Stockholm. Efter förvärvet av 203 lägenheter i Barkarbystaden från Citycon berättar Henrik Gerdin, fondchef på Niam, om bolagets målsättning inom segmentet, vilka marknaderna man tittar på att investera i och vilka boxar som behöver checkas av för att en fastighet ska klassas som intressant.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige