Image

Stora Kontorsdagen - 16 November 2023

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Torsdag 16 november

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.


Idag stänger anmälan till årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM, mötesplatsen med 100% fokus på marknaden för kontor och kontorsfastigheter.

Stora Kontorsdagen: I dag stänger anmälan – här är hela programmet och alla talare

Stora Kontorsdagen Nästa torsdag, den 16 november, är det dags för årets mötesplats med 100 procent fokus på kontor och kontorsfastigheter – Stora Kontorsdagen på Grand Hotel. Säkra din plats nu – anmälan stänger i dag.Cirio Advokatbyrå, Croisette Real Estate Partner, Fabeges kontor i Solna Business Park, Gjensidige Forsikring ASA, Hedin Group, Klarna, ManpowerGroup AB, Svenska Spel, Wint och WirelessCar.
Där har du årets tio finalistkontor i Sveriges Snyggaste kontor! Den slutliga segraren utses på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel, efter en omröstning av publiken.

Sveriges Snyggaste Kontor 2023: Här är de tio finalisterna

Stora Kontorsdagen Nu är rösterna räknade och vi har fått fram tio finalistkontor i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.


Maria Janson Tranefeldt, regionchef Stockholm på Rekomo och Sebastian God, försäljningschef Sverige på Rekomo håller ett föredrag om hur man kan använda återbrukade möbler för hållbara kontor på Stora Kontorsdagen den 16 november.

Stora Kontorsdagen STHLM: Hur skapar vi kontor med minimal miljöpåverkan?

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna får vi handfasta tips på hur vi kan göra våra kontor med hållbara med hjälp av återbrukade möbler.Nu är det en vecka kvar att rösta fram finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor. Caia Cosmetics vann förra årets upplaga. På bilden: Anna Winbergh och Katarina Cygnaeus, båda från Humlegården Fastigheter, och Charlotta Skog och Jonna Flordal, från CJ Studio. Den 16 november utses 2023 års segrare i samband med Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm.

Sveriges Snyggaste Kontor: En vecka kvar att rösta – tätt i toppen

Stora Kontorsdagen I dag är det exakt en vecka kvar att rösta fram finalisterna i årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor.<br /> Hela 85 kontor har nominerats – vilket är nytt rekord. Efter nästa fredag, den 3 november, presenteras de tio finalisterna och den 16 november, på Stora Kontorsdagen utses den slutliga segraren.


Thomas Erséus, Johanna Skogestig och Stefan Dahlbo diskuterar investeringsläget och framtidsutsikterna på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel i Stockholm.

Stora Kontorsdagen STHLM: Jättarna om investeringsläge och framtidsutsikter

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna möter vi vd:arna för tre av de tyngsta aktörerna på Stockholms kontorsmarknad i en diskussion om investeringsläge och framtidsutsikterna.Mattias Stålhammar, Global Head of Workplace Services på Spotify, möter du på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grad Hôtel i Stockholm.

Stora Kontorsdagen STHLM: Spotify om synen på kontorets roll

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna möter vi Mattias Stålhammar, Global Head of Workplace Services på Spotify, som ger sin syn på kontorets roll idag och i framtiden.


Belysningsexpert Jim Collin håller en föreläsning om ljusets betydelse i kontorslokalerna på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel den 16 november.
(Bilden är från ett tidigare event)

Stora Kontorsdagen STHLM: Ljus som ökar värdet och hållbarheten i kontorslokalerna

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna får vi en expertföreläsning om ljusets förmåga att såväl öka värdet och hållbarheten i kontorslokaler.Annica Ånäs, vd för Atrium Ljungberg, intervjuas om sin syn på attraktiva och hållbara platser samt marknadsutsikterna på Stora Kontorsdagen den 16 november på Grand Hotel.

Stora Kontorsdagen STHLM: Ånäs om framtidens attraktiva platser

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna under dagen möter vi Atrium Ljungbergs vd Annica Ånäs i en intervju om framtidens hållbara och attraktiva platser samt hennes syn på marknadsutsikterna.


Caia Cosmetics vann Sveriges Snyggaste Kontor 2022! På bilden: Anna Winbergh och Katarina Cygnaeus, båda från Humlegården Fastigheter, och Charlotta Skog och Jonna Flordal, från CJ Studio. Den 16 november utses 2023 års segrare i samband med Stora Kontorsdagen på Grand Hotel i Stockholm.

Sveriges Snyggaste Kontor: Nomineringsrekord i årets upplaga

Stora Kontorsdagen Hela 85 kontor har nominerats till årets upplaga av Sveriges Snyggaste Kontor – det är nytt rekord. Efter den 3 november presenteras de tio finalisterna och den 16 november, på Stora Kontorsdagen utses den slutliga segraren.SKD_PANEL_KONTOR_NY

Stora Kontorsdagen STHLM: Så här utformas framtidens kontor

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna under dagen får vi en initierad bild av hur framtidens kontor kommer att se ut enligt en kvartett experter på området. Säkra din plats till kontorsmarknadens självklara mötesplats i dag.


Andreas Wallström, Katrin Wallensjö och Richard Holberton står för en trio mycket initierade analyser av makroekonomi, marknadens segment och omvärldsläget internationellt.

Stora Kontorsdagen STHLM: Branschens bästa analyser – ger full koll i osäkert läge

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en trio analyser får vi full koll på det makroekonomiska läget, marknadsläget i de olika segmenten samt inte minst en internationell djupdykning och vad som väntar runt hörnet. Säkra din plats till kontorsmarknadens självklara mötesplats.På söndag stänger nomineringen i Sveriges Snyggaste Kontor 2023. Prisutdelningen sker som vanligt på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel, i år den 16 november.
OBS! Bildkollaget innehåller bilder från kontor som nominerats tidigare år.

Sveriges Snyggaste Kontor 2023: På söndag stänger nomineringen

Stora Kontorsdagen På Stora Kontorsdagen på Grand Hôtel i Stockholm den 16 november kommer Sveriges Snyggaste Kontor 2023 att utses. Nominera era kontor nu för att ha en chans att vinna kontorsmarknadens finaste pris, nomineringen stänger nu på söndag den 1 oktober!


Nästa söndag stänger nomineringen till Sveriges Snyggaste Kontor 2023. Prisutdelningen sker som vanligt på Stora Kontorsdagen på Grand Hotel, i år den 16 november.
OBS! Bildkollaget innehåller bilder från kontor som nominerats tidigare år.

Sveriges Snyggaste Kontor 2023: En vecka kvar att nominera

Stora Kontorsdagen På Stora Kontorsdagen på Grand Hôtel i Stockholm den 16 november kommer Sveriges Snyggaste Kontor 2023 att utses. Nominera era kontor nu för att ha en chans att vinna kontorsmarknadens finaste pris, nomineringen stänger nästa vecka den 1 oktober!Aram Seddigh.

Stora Kontorsdagen STHLM: Seddigh om hur man skapar en framgångsrik arbetsplatsstrategi

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. I en av programpunkterna möter vi Aram Seddigh, förändrings- och projektledare på Weoffice, som redogör för hur man skapar en ny arbetsplatsstrategi.


Stora Kontorsdagen STHLM hålls i Spegelsalen på Grand Hotel i Stockholm den 16 november.

Stora Kontorsdagen: Dags för årets upplaga av kontorsmarknadens mötesplats

Stora Kontorsdagen Den 16 november på Grand Hôtel är det dags för årets upplaga av Stora Kontorsdagen STHLM – branschens mötesplats med 100 procent fokus på kontor och marknaden för kontorsfastigheter. Missa inte chansen att uppdatera dig på det allra senaste inom det spännande kontorssegmentet samtidigt som du knyter nya värdefulla kontakter. Säkra din plats i dag.Caia Cosmetics vann Sveriges Snyggaste Kontor 2022. Nu är det två veckor kvar att nominera era kontor för en chans att vinna årets upplaga!

Sveriges Snyggaste Kontor 2023: Två veckor kvar att nominera

Stora Kontorsdagen På Stora Kontorsdagen på Grand Hôtel i Stockholm den 16 november kommer Sveriges Snyggaste Kontor 2023 att utses. Nominera era kontor nu för att ha en chans att vinna kontorsmarknadens finaste pris, nomineringen stänger den 1 oktober!


Caia Cosmetics vann Sveriges Snyggaste Kontor 2022! På bilden: Anna Winbergh och Katarina Cygnaeus, båda från Humlegården Fastigheter, och Charlotta Skog och Jonna Flordal, från CJ Studio. Nu är nomineringen öppen till Sveriges Snyggaste Kontor 2023!

Sveriges Snyggaste Kontor 2023: Nomineringen är öppen!

Stora Kontorsdagen På Stora Kontorsdagen på Grand Hötel i Stockholm den 16 november kommer Sveriges Snyggaste Kontor 2023 att utses. Nominera era kontor nu för att ha en chans att vinna kontorsmarknadens finaste pris!Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event: