Image

Stora Kontorsdagen - 16 November 2023

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Torsdag 16 november

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.


Götessons Design Group

Partnerlogo

Götessons Design Group har samlat expertis inom ljudmiljö, kontorsmiljö samt möbel- och inredningsdesign. Varumärkena Götessons, Akustikmiljö, David Design, G-SIGN, FROM: och det senaste tillskottet Scan Sørlie har alla det gemensamma målet att bidra till den hållbara människan. Genom ett väl genomtänkt produktkoncept skapar vi funktionella och kreativa arbetsmiljöer. Inom koncernen använder vi varandras kompetenser inom respektive område. Ett exempel är Loop by Götessons – ett hållbarhetskoncept där vi återbrukar produkter och material cirkulärt om och om igen i stället för att bygga affären på traditionell och linjär konsumtion som börjar i en fabrik och slutar på en soptipp. Götesson Design Group ska nå tillväxt med ett mänskligt perspektiv och leva upp det gemensamma löftet ”Human design, human growth.”


Pernilla Lager, Sales Team Manager

AFRY

Partnerlogo

AFRY är ett internationellt företag inom teknik, design och rådgivning. Vi hjälper våra kunder att utvecklas inom hållbarhet och digitalisering. Vi är 19.000 hängivna experter inom områdena infrastruktur, industri och energi, som arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för kommande generationer.


Jonas Gustavsson, vd/koncernchef

Annell

Partnerlogo

Annell står för ljuskvalitet, kompetens och engagemang. I samarbete med arkitekter, ljusplanerare, eltekniker och fastighetsägare deltar vi i utformningen av ljusmiljöer för arbete och fritid samt för god ljusarkitektur. Jonas, Staffan och Tomas Annell är tredje generationen av en familj, sedan mer än hundra år verksam inom svensk belysning, numera även i partnerskap och samarbete med ljusdesigner Jim Collin.


Jim Collin, belysningsexpert, Annell Ljus + Form

Citymark Analys

Partnerlogo

CityMark Analys kartlägger och analyserar den kommersiella lokalmarknaden i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala. Vi producerar såväl detaljerade som övergripande beslutsunderlag för förvaltning och företagsledning.


Tor Borg, analyschef, Byggfakta och CityMark

Anderssons System

Partnerlogo

Andersson System säljer elektrotekniska produkter och tillbehör av hållbar och god kvalitet främst avsedda att förenkla vardagen för dig, på din arbetsplats och i hemmet. Vi tillhandahåller unika och flexibla lösningar och hjälper gärna till med utformning och lösning. För oss är det viktigt att du som kund eller föreskrivare känner dig trygg i dina val. Förutom våra egentillverkade produkter har vi agenturen för Bachmann. Vi ingår i koncernen Addtech.


David Roos, Key Account Manager

Rekomo

Partnerlogo

Sedan 1992 har Rekomo varit pionjärer inom inredning av kontor med återbrukade möbler. Genom att sälja, hyra ut och köpa begagnade kontorsmöbler över hela Sverige, bidrar Rekomo till en mer hållbar framtid utan att kompromissa med kvalitet eller design. Idag har vi kunder i hela landet, och butiker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Norrköping. Verksamheten omsätter årligen 150 miljoner kronor, och säljer i snitt 10 tusen kompletta arbetsplatser varje år. Med ett stort utbud av högkvalitativa möbler från erkända märken, står vi stolt som branschledande inom återanvänd kontorsinredning. Genom att inspirera våra kunder till att tänka andrahand i första hand bidrar vi till att minska samhällets klimatmässiga fotavtryck samtidigt som vi sänker kostnader.


Jonas Åström, vd

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:

Film från tidigare event: