Image

Stora Kontorsdagen - 16 November 2023

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Torsdag 16 november

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. De slutliga vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras efter en omröstning på plats.


Medverkande Stora Kontorsdagen 2023

Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell, moderator

Åsa Lindell är föreläsare, moderator och facilitator. Hon inspirerar och leder möten om bland annat möteskultur, förändring, levande värdegrund och bemötande.
Åsa Lindell har en bakgrund som organisationskonsult och kommunikationsdirektör i stora bolag som Schenker, Stena Line och Lindex och har varit verksam som chef inom Styrelseakademien och Företagarna. 
Åsa Lindell är närvarande, lyhörd och har en stor portion energi. Hon skapar goda möten och synergier mellan människor, oavsett om det är på den stora scenen eller i det lilla mötesrummet, på plats eller digitalt.

Andreas Wallström

Andreas Wallström

Andreas Wallström är prognoschef och biträdande chef för Makroanalys på Swedbank. Han var tidigare chefsanalytiker på Nordea och har de senaste 17 åren arbetat med makroekonomisk analys. Han har bland annat arbetat på Finansdepartementet och på EU-kommissionen.
Annica Ånäs

Annica Ånäs

Annica Ånäs är sedan i februari 2016 vd för Atrium Ljungberg. Hon var tidigare CFO på bolaget under ett antal år. Annica Ånäs har tidigare varit ekonomichef på Hemsö och vd på Producenterna. Hon är styrelseledamot i JM och var under 2015 - 2017 styrelseledamot i Technopolis.


Stefan Dahlbo

Stefan Dahlbo

Stefan Dahlbo är sedan 2019 vd för Fabege. Han var tidigare vd för Anders J Ahlström Fastighets AB. 
Stefan Dahlbo har en lång bakgrund inom svenskt näringsliv och har haft ledande positioner inom bland andra Investment AB Öresund, HQ-koncernen och Alfred Berg. Han har varit styrelseordförande i Klövern och ledamot i Fabege och Wihlborgs. Han har även varit ordförande i Svenska tennisförbundet och i Acne Studios.
Maria Janson Tranefeldt

Maria Janson Tranefeldt

Maria Janson Tranefeldt är sedan sommaren 2023 regionchef i Stockholm för Rekomo. Hon är också sångerska och skådespelare samt har tidigare innehaft en rad olika tjänster på bland annat DPJ Workspace och Granit Funktion & Förvaring.
Thomas Erséus

Thomas Erséus

Thomas Erséus är sedan januari 2022 vd för AMF Fastigheter. Han har tidigare innehaft en lång rad ledande positioner i fastighetsbranschen och näringslivet, såsom vd för Almega, Ericsson, Kungsleden och WSP.
Thomas Erséus är också styrelseledamot i Chalmers Tekniska Högskola och Chalmersfastigheter och har tidigare varit styrelseledamot i AMF Fastigheter,  Knightec, TS Nordic Group, Forsen, Bengt Dahlgren och Hallvarsson & Halvarsson.
Aram Seddigh

Aram Seddigh

Aram Seddigh är vd och certifierad arbetsplatsstrateg på WeOffice. Han har en gedigen kunskap om det nya arbetslivet och stöttar organisationer vid flytt till nytt kontor och förändring av arbetssätt. Aram Seddigh bidrar genom föreläsningar, workshops, stöttning till projektledningen eller som projekt- och förändringsledare. Han är i grunden ekonom och legitimerad psykolog och doktor i arbets- och organisationspsykologi där hans avhandling handlade om hur olika typer av kontor påverkar medarbetares hälsa och produktivitet. 
Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö

Katrin Wallensjö är sedan sommaren 2020 affärschef Analys på Svefa. Hon har tillhört Svefa sedan hösten 2018 och kom dessförinnan från liknande positioner inom Skandia Fastigheter, Newsec och Savills. Hon har tidigare även jobbat på Statens Fastighetsverk.
Katrin Wallensjö är medlem i RICS.
Alessandro Cardinale

Alessandro Cardinale

Alessandro Cardinale är founding partner och arkitekt på Studio Stockholm och en drivande part vad gäller transformationsprojekt och utveckling av befintliga fastigheter såväl som nybyggnation.
Fredrik Ramsfeldt

Fredrik Ramsfeldt

Fredrik Ramsfeldt är sedan våren 2021 Project Manager på Afry. Han var innan dess projektledare på Incoord mellan 2011 och 2021 och han har tidigare även haft liknande roller på Hoist Technology och EnergoRetea.


Peter Ullstad

Peter Ullstad

Peter Ullstad är arkitekt och vd för Codesign som han grundade i slutet på 90-talet.
Han var också under ett antal år på 00-talet verksam som studierektor på KTH:s Arkitekturprogram. 
Mia Öhrn

Mia Öhrn

Mia Öhrn är sedan sommaren 2021 vd för Merry Monday STHLM. Hon har ett förflutet som diplomat och sektionschef på Regeringskansliet samt har haft en lång rad uppdrag relaterade till PR/PA och personlig/professionell utveckling.


Sebastian God

Sebastian God

Sebastian God är försäljningschef Sverige på Rekomo, där han tidigare var regionansvarig. Han har tidigare haft olika befattningar på Bafab Kontorsmöbler AB.
Jim Collin

Jim Collin

Jim Collin är partner på Annell Ljus + Form. Han har 25 års erfarenhet som konsult inom belysning och ljusdesign för kontors- och hotellmarknaden med flertalet prestigefyllda projekt och designpriser i ryggsäcken. Hans föreläsningar handlar väldigt lite om produkter och material utan tar i stället upp större frågor som lönsamma och attraktiva kontorslokaler, personalens välmående samt ekonomiska vinster genom kloka investeringar i goda ljusmiljöer. Belysningen i våra lokaler är en dold och för många helt outforskad guldgruva där energibesparingar och ökad trivsel med råge betalar den ökade investering son kan tyckas krävas för att skapa rum för människor.

Stora Kontorsdagen 2023

Var: Grand Hôtel, Stockholm (Spegelsalen)

När: 16 november, 09.00 - 16.00

Pris: 5995 kronor exkl. moms 

Du anmäler dig till seminariet här.

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie.ekberg@fastighetssverige.se

Anthon Näsström
0720-707824
anthon.nasstrom@nordicpropertynews.com


Arrangörer:

Partner:Film från tidigare event: