Image

Stora Kontorsdagen - 18 November 2021

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

18 november 2021

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.


Medverkande Stora Kontorsdagen 2021

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld, moderator

Karin Adelsköld är journalist med stor erfarenhet från Sveriges Radio och SVT och på sistone har hon hörts regelbundet i P4 Stockholm. Hon har medverkat i program som Malou efter tio på TV4 och har programlett det klassiska konsumentprogrammet Plus i SVT. Tidningen Internetworld har utsett henne till Sveriges mest kreativa på webben och hon har blivit vald till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan. Därutöver är Karin Adelsköld en av Sveriges mest populära föreläsare och moderatorer.
Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig

Ingemar Rindstig är auktoriserad revisor och var tidigare chef för EY Real Estate i Norden. Han jobbade i över 30 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen, i dag i det egna bolaget Global Fastighetsanalys AB. Han agerar expertkommentator/sidekick på Stora Kontorsdagen.
Mattias Persson

Mattias Persson

Mattias Persson är chefekonom och global chef för makroanalys på Swedbank sedan 2020. Han har tidigare arbetat på Riksgälden, Nordea samt Riksbanken.
Tina Lindh

Tina Lindh

Tina Lindh arbetar som affärsutvecklare på Kungsleden där hon bl.a driver bolagets arbete med Symbiotic Concept som är framtidens erbjudande inom kontorsfastigheter, med arbetsplatser som inte bara utgår från hur människor vill arbeta, utan från hur de vill leva. Tina har belönats av SGBC för sitt arbete inom Well-certifiering, med fokus på hälsa och välmående. Välmåendefokuset förvaltar hon även som en av experterna från fastighetsbranschen i International Health & Wellbeing advisory board hos IWBI.
Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson

Sven-Olof Johansson är en av den svenska finans- och fastighetsbranschens tyngsta profiler. Han är grundare, vd och storägare i Fastpartner som sedan 1994 är noterat på Stockholmsbörsen. Han är en av få svenskar som blivit miljardärer två gånger – första gången förvandlades förmögenheten till miljardskulder i 1990-talskrisen. Ett antal år senare hade han återigen byggt upp ett miljardbolag.
Caroline Stjernberg

Caroline Stjernberg

Caroline Stjernberg är marknadschef på Wework. Hon har tidigare varit på Hufvudstaden, Unibail-Rodamco och Cushman & Wakefield och var en av finalisterna i Årets Unga Fastighetskvinna 2021.
David Werner

David Werner

David Werner, Uthyrningschef New Property. David har en gedigen erfarenhet av den kommersiella hyresmarknaden med över 12 år i branschen. Främst arbetar David med projektuthyrningar och förvaltningsvakanser åt ledande fastighetsbolag med fokus på Stockholms innerstad. New Property hjälper över cirka 250 företag om året till en ny adress vilket gör bolaget till en av de största i Sverige i sitt slag.
Peter Wiman

Peter Wiman

Peter Wiman är ansvarig för analys och fastighetsvärdering på EY från och med augusti 2021. Han har dessförinnan varit analyschef på Savills, där han har arbetat sedan 2005. Utöver analysfrågor och generell fastighetsrelaterad rådgivning har han en bred erfarenhet av fastighetsvärdering samt förvärvsrådgivning och due diligence och har varit delaktig i ett antal större transaktioner på den svenska marknaden. Han är auktoriserad fastighetsvärderare av Samhällsbyggarna samt RICS och har en MSc från KTH.
Jesper Trotzig

Jesper Trotzig

Jesper Trotzig är partner och hyresgästrådgivare på Tenant & Partner. Han ansvarar för ett av Tenant & Partners konsultteam där fokus ligger på hyresgästrepresentation, omlokalisering, förhandling och flyttprojektledning. Jesper Trotzig har en civilingenjörsexamen från KTH och har arbetat nästan 20 år i branschen.
Helena Fredriksson

Helena Fredriksson

Helena Fredriksson är projektledare och verksamhetscontroller på Naturskyddsföreningen.
Joakim Kaminsky

Joakim Kaminsky

Joakim Kaminsky startade Kjellberg & Kaminsky 2007 tillsammans med Fredrik Kjellberg. Han  är arkitekt och certifierad passivhusbyggare. Han har studerat arkitektur vid Chalmers tekniska högskola och har tidigare arbetat på UN-studio i Holland och på Wingårdhs arkitektkontor i Göteborg. 
Karolin Forsling

Karolin Forsling

Karolin Forsling är chef för stadsutveckling och nya erbjudanden på Alecta Fastigheter. Hon är specialiserad på stads- och fastighetsutveckling och ”place making”. Hon har tidigare haft ledande positioner inom AMF Fastigheter, Ljungberggruppen och Norrporten. Hon har bland annat initierat och drivit projekt som Sickla Köpkvarter, Mood Stockholm och Urban Escape.
Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg är uthyrningschef i Stockholm på Vasakronan. Han har en bred erfarenhet både från förvaltning och uthyrning. De senaste fem åren har han aktivt arbetat med att professionalisera leveransen till kunderna bl.a. genom utvecklingen av alltmer flexibla och värdeskapande fullservicelösningar.

Stora Kontorsdagen 2021

Var: At Six, Stockholm

När: 18 november, 09.00 - 16.00

Pris:   5495 kronor exkl. moms (fysiskt deltagande)

4995 kronor exkl. moms (digitalt deltagande)

Du anmäler dig till seminariet här.
(Din anmälan är helt ombokningsbar fram till midnatt dagen innan eventet)


Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.


Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se

Partner:
Film från tidigare event: