Image

Stora Kontorsdagen - 6 November 2019

Kontorsmarknaden förändras snabbt – så här hänger du med!

Onsdag 6 november 09.00–16.00 (registrering och frukostmingel från 08.15)

Stora Kontorsdagen är den självklara mötesplatsen för alla som i tjänsten kommer i kontakt med marknaden för kontorsfastigheter. Vinnarna i Sveriges Snyggaste Kontor presenteras.


Medverkande

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman, moderator

Anna Bellman har arbetat som journalist inom radio och tv, och var under flera år marknads- och kommunikationschef på Capgemini, ett av världens största it- och managementkonsultföretag. Hon har också grundat en kommunikationsbyrå som bland annat hjälpte kunderna med strategiska kommunikationsfrågor. 
Ingemar Rindstig, expertkommentator

Ingemar Rindstig, expertkommentator

Ingemar Rindstig, auktoriserad revisor och chef för Ernst & Young Real Estate. Ingemar Rindstig har jobbat i totalt 31 år på EY. Han är helt specialiserad på bygg- och fastighetsbranschen samt konsultationer i branschen.
Heléne Lidström

Heléne Lidström

Heléne Lidström har över 20 års erfarenhet från ledande befattningar i bolag som Finnair, Microsoft, Icon Medialab och Tele2, där förändring på temat kommunikation, kultur och ledarskap i det nya arbetslivet har varit den röda tråden. Heléne är expert på förändringsprocesser och har sedan 2016 arbetat som konsult och är en uppskattad och ofta anlitad strategisk rådgivare och föreläsare. Heléne har de senaste tre åren arbetat med att utveckla Icas koncept ICA@work som lanserades i samband med flytten till det nya kontoret i Arenastaden i januari i år.
Nathalie Sparrfelt Sebghati

Nathalie Sparrfelt Sebghati

Nathalie Sparrfelt Sebghati är organisationskonsult, legitimerad psykolog och delägare i Provins fem som sedan 20 år är partner till organisationer som vill utvecklas och förändras.
Anders Thor

Anders Thor

Anders Thor är Head of Leasing & Corporate Solutions på Colliers International. Han har lång erfarenhet inom fastighetsbranschen och hanterar både förhandlingar, uthyrningar, projektledning och transaktioner. Anders arbetade tidigare som hyresspecialist på SISAB och har en LLM från Uppsala Universitet. Dessutom har han studerat ledarskap och styrning med inriktning på fastigheter vid Handelshögskolan i Stockholm.
Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg

Jesper Swedenborg är uthyrningschef i Stockholm på Vasakronan. Han har en bred erfarenhet både från förvaltning och uthyrning. De senaste fem åren har han aktivt arbetat med att professionalisera leveransen till kunderna bl.a. genom utvecklingen av alltmer flexibla och värdeskapande fullservicelösningar.
Lena Bredberg

Lena Bredberg

Lena Bredberg arbetar som uthyrningschef på Kungsleden AB och har drygt 25 års erfarenhet av fastighetsbranschen. Hon ansvarar för den långsiktiga strategiska bearbetningen av hyresmarknaden på Kungsledens prioriterade marknader Stockholm, Göteborg, Malmö och Västerås. Lena är även mycket engagerad i tjänsteutveckling och har tagit fram bolagets koncept för nyckelfärdiga lokaler och arbetar även med servicekoncept för Kungsledens utvecklingsprojekt. Tidigare har hon haft en liknande roll på GE Real Estate samt även arbetat för bland andra Jones Lang LaSalle och Fastighets AB Tornet.
Sven Dahlin

Sven Dahlin

Sven Dahlin började på Nordanö (tidigare Leimdörfer) 1999 och har varit partner på Nordanö mellan 2001 och 2012 samt sedan 2018. Under åren 2008-2011 var Sven Dahlin vd på Nordanö och innan dess ansvarig för strategi- och analysverksamheten. Han har varit involverad i ett flertal av Nordanös stora och komplexa fastighetsrelaterade transaktioner på den nordiska marknaden. Under åren 2012-2018 var Sven Dahlin partner och ordförande i Brunswick Real Estate Capital samt verksam inom strukturer inom Brunswick Invest. Han har civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm.
Mats Hederos

Mats Hederos

Mats Hederos är sedan 2010 vd för AMF Fastigheter. Han har arbetat inom AMF sedan 2006, först som ansvarig för fastigheter inom kapitalförvaltningen. Han har även varit transaktionschef på AP Fastigheter och arbetat för Enskilda Securities och Gigab.
Marie Bucht

Marie Bucht

Marie Bucht är vd för Novi Real Estate. Hon var dessförinnan på Headlight International där hon arbetade med executive search inom fastighetsbranschen. Hon har också erfarenhet från olika ledande befattningar på Skanska, NCC och Newsec.
Annika Winsth

Annika Winsth

Annika Winsth är sedan 2008 chefsekonom på Nordea. Hon har arbetat på Nordea sedan 1994, och var chefsanalytiker mellan 2002 och 2008. Innan hon började på Nordea arbetade hon på finansdepartementet. Hon har en fil kand i nationalekonomi från Lunds universitet.
Aram Seddigh

Aram Seddigh

Aram Seddigh har en gedigen kunskap om det nya arbetslivet och stöttar organisationer vid flytt till nytt kontor och förändring av arbetssätt. Aram bidrar genom föreläsningar, workshops, stöttning till projektledningen eller som projekt- och förändringsledare. Han är i grunden ekonom och legitimerad psykolog och doktor i arbets- och organisationspsykologi där hans avhandling handlade om hur olika typer av kontor påverkar medarbetares hälsa och produktivitet. Aram är verksam på konsultbolaget WeOffice.
Tom Wadegård

Tom Wadegård

Tom Wadegård är sedan mars 2019 director på WeWork. Han jobbade tidigare på Cushman & Wakefield och dessförinnan bland annat på JLL, Akademiska Hus och Karolinska institutet.
Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist

Arvid Lindqvist är sedan i januari 2015 analyschef på Catella Corporate Finance. Han var tidigare chefsekonom på Newsec och har även varit controller på Stångåstaden. Han har en magisterexamen i nationalekonomi från Linköpings universitet.


Stora Kontorsdagen 2019

Var: Grand Hotel, Stockholm

När: Onsdag den 6 november 2019, 09.00 - 16.00 (registrering och frukostmingel från 8.15)

Pris: 4995 kronor exkl. moms

Du anmäler dig till seminariet här

Stora Kontorsdagen är ett seminarium som fokuserar helt och hållet på marknaden för, och utvecklingen av, kontorsmarknaden. Här blir du uppdaterad på det allra senaste inom kontorsmarknadens alla aspekter samtidigt som du får gott om tid för att knyta nya, värdefulla kontakter.

Stora Kontorsdagen riktar sig till investerare, ägare, mäklare, konsulter, arkitekter, designers, entreprenörer, utvecklare, advokater, finansiella aktörer med flera som i tjänsten kommer i kontakt med kontorsmarknaden.

Under programmet tittar vi närmare på ett antal nya trender och får följa med på djupdykningar i ett antal aktuella projekt samtidigt som vi får en rejäl marknadsuppdatering som hjälper oss att ta rätt beslut i framtiden.

Har du frågor eller funderingar? Tips eller idéer om vad som borde tas upp på seminariet?

Kontakta:

Eddie Ekberg
0736-574316
eddie@fastighetssverige.se

Nicklas Tollesson
0705-841402
nicklas@fastighetssverige.se


Partners:


Film från det senaste eventet: