Image

Corem köper i Malmö

Transaktioner Corem köper en fastighet i Malmö. Köpeskillingen uppgår till 57 miljoner kronor.
Publicerad den 19 Oktober 2011

Corem utökar i Malmö genom förvärv av tomträtten till fastigheten Sadelgjorden 1. Fastigheten är belägen i Malmös industriområde, Elisedal, och har en uthyrbar area om cirka 9 400 kvadratmeter samt totalt markareal om cirka 26 000 kvadratmeter. Corems totala uthyrbara area efter förvärvet uppgår till cirka 822 000 kvadratmeter.

Fastigheten är fullt uthyrd till en verksamhet inom Stena Line-koncernen.

Fastigheten förvärvas i bolagsform till en köpeskilling om 57 miljoner kronor.
- Förvärvet är ett starkt komplement till vårt befintliga bestånd i Elisedalsområdet. Fastigheten har bra kassaflöde och det finns även ytterligare expansionsmöjligheter på befintlig tomt. Vi ser Malmö som en stark tillväxtort och planerar att fortsätta växa här, säger Corems vd Rutger Arnhult.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY