Image

Corem köper i Stockholm

Transaktioner Corem Property Group utökar fastighetsbeståndet i Stockholm genom köp av tomträtten till fastigheten Lillsätra 3. Fastigheten är belägen i Sätra, Stockholm, och har en uthyrbar area om cirka 8 500 kvadratmeter lager och logistik. Priset uppgår till 83 miljoner kronor.
Publicerad den 18 Juni 2012

Fastigheten är belägen längs med E20/E4 och passar väl in i Corems övriga bestånd i region Stockholm, Söderort. Fastigheten är fullt uthyrd.

Fastigheten förvärvas i bolagsform med ett planerat tillträde månadsskiftet juni 2012. Säljare är Profi Fastigheter II AB.

Corems totala uthyrbara area uppgår efter tillträdet totalt till 834 741 kvadratmeter.
- Med detta förvärv kompletterar och stärker vi vårt befintliga bestånd i Stockholm, Söderort. Läget längs E4 söderut är strategiskt och vi ser en fortsatt stark efterfrågan på lagerlokaler i närområdet. Genom detta förvärv ser vi ett stärkt kassaflöde samt förlängd hyresduration, säger Håkan Engstam, transaktions- och IR-chef på Corem.

Relaterade artiklar

Ämnen

Corem Property Group på Branschguiden

Corem är ett fastighetsbolag som förvärvar, förvaltar och förädlar fastigheter i attraktiva logistikområden i Sverige samt Danmark. Vårt mål är att vara det ledande fastighetsbolaget inom lager-, logistik och handelsfastigheter, något vi når genom att arbeta långsiktigt och vara en riktigt bra affärspartner till våra hyresgäster.

Våra fastigheter finns i lägen som är värdefulla för er som hyresgäst, kring Sveriges största städer och logistiska hubbar med närhet till de stora tillfartslederna.

Med drygt 1 380 tkvm i vår fastighetsportfölj kan vi erbjuda en mäng...

Läs mer om Corem Property Group på Branschguiden

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY