Image

Coor tecknar nytt serviceavtal med Telia Sonera

Bolag Coor Service Management har ingått ett nytt avtal med Telia Sonera. Uppdraget innebär att Coor erbjuder ett utbud av internservicetjänster till ett antal av Telia Soneras kontor och butiker i Norden.
Publicerad den 21 Januari 2014

- Vi är oerhört glada över detta uppdrag. Vår uppgift blir att tillvarata den besparingspotential som finns, att säkerställa att Telia Sonera får en enhetlig servicenivå inom internservice i hela Norden, att genomföra strukturerade miljögranskningar enligt vårt miljöverktyg Coor Green Services och att leveransuppföljningen förbättras, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management.

Det nya avtalet kommer fasas in successivt under våren 2014.

- Vi är ödmjuka inför uppgiften, men samtidigt övertygade om att vi i nära samarbete med Telia Sonera kommer att kunna utveckla servicetjänsterna så att de stödjer deras verksamhet optimalt. Det här är ett prestigeuppdrag som vi är mycket glada och stolta över, säger Ulf Wretskog, vd för Coor Service Management i Sverige.

- Nanna Isaksson
nanna@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige