Image

Coor tecknar nytt serviceavtal med Telia Sonera

Bolag Coor Service Management har ingått ett nytt avtal med Telia Sonera. Uppdraget innebär att Coor erbjuder ett utbud av internservicetjänster till ett antal av Telia Soneras kontor och butiker i Norden.
Publicerad den 21 Januari 2014

- Vi är oerhört glada över detta uppdrag. Vår uppgift blir att tillvarata den besparingspotential som finns, att säkerställa att Telia Sonera får en enhetlig servicenivå inom internservice i hela Norden, att genomföra strukturerade miljögranskningar enligt vårt miljöverktyg Coor Green Services och att leveransuppföljningen förbättras, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef för Coor Service Management.

Det nya avtalet kommer fasas in successivt under våren 2014.

- Vi är ödmjuka inför uppgiften, men samtidigt övertygade om att vi i nära samarbete med Telia Sonera kommer att kunna utveckla servicetjänsterna så att de stödjer deras verksamhet optimalt. Det här är ett prestigeuppdrag som vi är mycket glada och stolta över, säger Ulf Wretskog, vd för Coor Service Management i Sverige.

- Nanna Isaksson
nanna@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige