Image

Coor får prestigeuppdrag i Kista

Bolag Coor tecknar nya avtal om leverans av arbetsplatsservice och restaurangtjänster till Tele 2:s nya huvudkontor i Klöverns nybyggda prestigefastighet Isafjord 8 i Kista.
Publicerad den 30 Maj 2016

Uppdraget har ett sammanlagt värde om cirka 40 miljoner kronor per år.
Leveransen till Tele 2 och Klövern startar under senhösten 2016 och är uppdelad i två delar. Avtalet med Tele 2 avser arbetsplatstjänster så som lokalvård, receptionstjänster, växeltelefoni och kaffe till deras 1 800 medarbetare. Hyresavtalet med fastighetsägaren Klövern innebär att Coor ska driva restaurangverksamhet i fastigheten.

- Det är alltid extra roligt att få vara med om att utforma tjänsterna i en ny, modern fastighet och till en kund med höga ambitioner. Tele 2 vill vara ledande inom tillämpning av moderna arbetsplatser för den uppkopplade medarbetaren, vilket går helt i linje med vår filosofi, säger Mikael Stöhr, vd och koncernchef på Coor.

Restaurangtjänsterna ska levereras av Food by Coor till alla hyresgäster i fastigheten, där Tele 2 är den största hyresgästen. Restaurangen har kapacitet för 800 - 900 matgäster per dag på en yta av cirka 1 200 kvadratmeter. Restaurangen kommer också att vara öppen för allmänheten. Food by Coor har även tecknat avtal om drift av ett café hos Tele 2.

- Vår ambition är att Food by Coor ska vara marknadens bästa restaurangkoncept, och vi ska nu jobba hårt för att säkerställa att alla matgäster och hyresgäster blir nöjda. Vi är oerhört glada över uppdragen till Klövern och Tele 2. Målsättningen är att i nära samarbete med dem skapa en riktigt bra miljö för alla hyresgäster och besökare i fastigheten, säger Klas Elmberg, vVD för Coor i Sverige.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige