Image

Cervera blir kvar i Pallashuset i Borås

Uthyrning Cervera tecknar nytt hyresavtal i Cerneras och Järngrindens Pallashuset i centrala Borås. - Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för Cervera i Borås och staden står inför en spännande utveckling och tillväxt som vi gärna tar del av, säger Claes Lindberg, regionchef för Cervera.
Publicerad den 7 Oktober 2015
Annons
Image

Cervera har en positiv utveckling i Borås och med ombyggnationen av Pallas tror man att stadens puls och kundflöden förskjuts mer till kvarteret Pallas. Men det blir först om drygt ett år som Cervera flyttar in i de nya lokalerna. Nuvarande butik stängs i början av nästa år och nyöppnar inför julhandeln 2016.

Den nya Cervera-butiken blir på cirka 500 kvadratmeter och med starkt fokus på marknadens starkaste varumärken för hem och kök.

- Vår hemsida kommer i hög grad att samverka med nya Pallasbutiken. Vi vill få kunderna att hämta in idéer och produktfakta den vägen, och därefter komma till butiken för att känna, se och inspireras av butiken ihop med vår kunniga och säljande personal. Vi inriktar oss på ett bas- och ett premiumsortiment med välkända varumärken som också är en garanti för hög kvalitet. Den nya butiken kommer i högre grad att få ett säsongsanpassat sortiment för att bli ännu mer intressant för våra kunder, avslutar Claes Lindberg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Partnertext

Senast från Fastighetssverige Plus

Så ska Fabege ersätta Hansen Vikström

Bolag Efter 15 år lämnar Klaus Hansen Vikström nu Fabege permanent. Bolagets vd Stefan Dahlbo berättar för Fastighetssverige berättar om sökandet efter efterträdaren och vilka kvaliteter man vill se i denne.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY