Image

Cervera blir kvar i Pallashuset i Borås

Uthyrning Cervera tecknar nytt hyresavtal i Cerneras och Järngrindens Pallashuset i centrala Borås. - Vi ser stora utvecklingsmöjligheter för Cervera i Borås och staden står inför en spännande utveckling och tillväxt som vi gärna tar del av, säger Claes Lindberg, regionchef för Cervera.
Publicerad den 7 Oktober 2015

Cervera har en positiv utveckling i Borås och med ombyggnationen av Pallas tror man att stadens puls och kundflöden förskjuts mer till kvarteret Pallas. Men det blir först om drygt ett år som Cervera flyttar in i de nya lokalerna. Nuvarande butik stängs i början av nästa år och nyöppnar inför julhandeln 2016.

Den nya Cervera-butiken blir på cirka 500 kvadratmeter och med starkt fokus på marknadens starkaste varumärken för hem och kök.

- Vår hemsida kommer i hög grad att samverka med nya Pallasbutiken. Vi vill få kunderna att hämta in idéer och produktfakta den vägen, och därefter komma till butiken för att känna, se och inspireras av butiken ihop med vår kunniga och säljande personal. Vi inriktar oss på ett bas- och ett premiumsortiment med välkända varumärken som också är en garanti för hög kvalitet. Den nya butiken kommer i högre grad att få ett säsongsanpassat sortiment för att bli ännu mer intressant för våra kunder, avslutar Claes Lindberg.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige