Image

Pallasbyggnaden i Borås genomgår förändring

Bygg/Arkitektur Cernera och Järngrinden ska bland annat skapa nya ytor för handel och bostäder.
Publicerad den 12 Oktober 2015
Pallasbyggnaden i Borås byggs ut. Bild: Alessandro Ripellino
Pallasbyggnaden i Borås byggs ut.

Pallasbyggnaden genomgår nu en förändring. Dels gäller det nya handelsytor i gallerian, dels nya ytor för parkering, kontor, restauranger och takbostäder.

Redan klara hyresgäster är H&M och H&M Home, Åhléns och Cervera. Och intresset är enligt Karin Holmerin, marknadsansvarig på Järngrinden, stort för takbostäderna Pallas Roof som har utsikt över hela Borås. I dagsläget står fler än 500 intressenter i kö för de 40 bostadsrätterna

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Cernera på Branschguiden

Som ett av Västsveriges största privatägda fastighetsbolag bygger vi morgondagens bostäder i utvalda tillväxtregioner. Dessutom äger, förvaltar och utvecklar vi kommersiella fastigheter. Sedan tre decennier jobbar vi varje dag med vår passion - att skapa attraktiva platser och områden där människor vill leva, bo och jobba. Platser med hjärta i varje rum.

Läs mer om Cernera på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Fastighetssveriges favoritepisoder från Wallenstams bok

Bolag På vårt event Lokalmarknadsdagen i mars berättar Hans Wallenstam om 90-talskrisen, hur Wallenstam var det enda västsvenska fastighetsbolaget som överlevde och om sina nyvunna erfarenheter som författare. Fastighetssverige har naturligtvis läst hans bok "Mot alla odds" – och under tre dagar rankar vi här de mest läsvärda episoderna från den. I dag: Kulturkrocken mellan det gamla och det nya, vändningen i ulltröja från Grebbestad, valutakäftsmällen på slottet och julkortet till värsta antagonisten.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY