Image
Narcissus 5, Borås.
Narcissus 5, Borås. Bild: Panreal

Castellum säljer i centrala Borås

Transaktioner Castellum säljer en av Borås mest attraktiva centrumfastigheter.
Publicerad den 4 Januari 2023

Den anrika och välbevarade tegelbyggnaden på centrumfastigheten (Narcissus 5) innefattar handelslokaler, kontor samt hyresrätter och har en total uthyrningsbar area om 3 700 kvadratmeter. Fastigheten är belägen i korsningen mellan Lilla Brogatan, Västerlånggatan och Stora Brogatan och har ett av stadens absolut bästa lägen.

Panreal har initierat affären och varit rådgivare i transaktionen.

Affären har skett genom överlåtelse av samtliga aktier i det fastighetsägande bolaget. Säljaren är Castellum och köpare är ett privatägt fastighetsbolag.

- Redaktionen
red@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ägarskap med ansvar – arkitektnykomlingen står ut i branschen

Bygg/Arkitektur I arkitektbranschen dominerar manligt ägarskap och Morota Staaf Arkitekters ägarform har därför blivit en fyrbåk som de båda ägarna först inte förutsåg. I det kvinnliga ägarskapet ligger nämligen ett ansvar att visa att det finns möjlighet för kvinnor att inte bara vara en del av, utan också att leda, företag. Fastighetssverige har pratat med duon om deras nystartade kontor och vad som driver dem framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige