Image

Castellum hyr ut 9 650 kvadratmeter till Jollyroom

Uthyrning E-handelsbolaget Jollyroom, som är en befintlig hyresgäst till Castellum, hyr en logistiklokal om 9 650 kvadratmeter på Transportgatan i Bäckebol, Göteborg.
Publicerad den 19 Oktober 2016

Jollyroom hyr redan en logistikanläggning om 9 500 kvadratmeter på Tagenevägen 35 av Castellum och utökar nu sin lagerkapacitet. Tillträde till de nya lokalerna på Transportgatan 17 sker under fjärde kvartalet 2016.

– Castellum har ett stort antal fastigheter i Göteborgsregionen. Eftersom vi växer kraftigt har vi därmed en partner som kan möta våra behov i en löpande expansion. Från start fyller vi det nya lagret med 12 000 nya pallplatser innehållandes julklappar för barn i alla åldrar, som i framtiden kommer att fortsätta fyllas på kontinuerligt med nya produkter säger Ole Sauar, vd för Jollyroom.

– Vi är glada över att kunna hjälpa en befintlig hyresgäst att växa inom vårt fastighetsbestånd och på så sätt fördjupa vårt samarbete. Att Jollyroom nu expanderar hos oss är ett bra exempel på att lagerbehoven ökat för e-handelsbolagen under senare år, säger Stefan Vilhelmsson, uthyrare på Castellum i Göteborg.

Utöver uthyrningen till Jollyroom har Castellum tecknat ytterligare ett avtal om 3 450 kvadratmeter logistikyta på Transportgatan 17. Detta innebär att drygt 13 000 kvadratmeter har hyrts ut i fastigheten som därmed är fullt uthyrd.

– För att kunna möta marknadens efterfrågan pågår förberedelser hos oss för att starta flera nya logistikprojekt, bland annat Hisingen Logistikpark i nära anslutning till Göteborgs hamn där vi planerar en storskalig etablering med flera logistikbyggnader på sammanlagt 65 000 kvadratmeter, säger Cecilia Fasth, vd för Region Väst på Castellum.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige