Image

Carl Bildt tar plats i fastighetsstyrelse

Bolag Förre utrikesministern Carl Bildt föreslås ta plats i Fastator, noterat på First North. Stora delar av styrelsen byts ut och ett flertal kända personer kommer att ingå i den nya styrelsen.
Publicerad den 19 November 2015
Carl Bildt Bild: Moderaterna
Carl Bildt

Styrelsen föreslår att stämman beslutar att styrelsen ska bestå av sju ledamöter, att Ulf Adelsohn, Mats Hulth och Svante Norrestad Bengtsson ska entledigas som styrelseledamöter.

In väljs flera kändisar:
# Carl Bildt, före detta statsminister och utrikesminister.
# Björn Rosengren, före detta S-politiker, bland annat näringsminister.
# Agneta Jacobsson, vd för Cushman & Wakefield.
# Pelle Törnberg (Kinnevik).
# Anders Mossberg (SEB).

Mats Lundberg och Joachim Kuylenstierna kvarstår som styrelseledamöter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Fastator på Branschguiden

Som det enda fastighetsnischade investmentbolaget på aktiemarknaden ger Fastator investerare och sparare en unik tillgång till fastighetssektorn som investeringsobjekt. Vårt spektrum av fastighetsrelaterade verksamheter skapar en bred portfölj, där investerare får möjligheten att exponeras mot flera olika delsegment på fastighetsmarknaden och samtidigt ta del av värdeutvecklingen i sektorn som helhet.
Fastators affärsidé är att bygga värde genom att starta och initialt driva bolag inom fastighetsrelaterade segment där vi ser goda tillväxtmöjligheter. Vi tar ett aktivt ägarska...

Läs mer om Fastator på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

De är största fastighetsägarna på din semesterort

Lista Sommaren härjar för fullt och många strömmar till Sveriges semesterorter. Fastighetssverige har såklart gjort ett nedslag på några av de största semesterorterna – här får du svaret på vilka som är de fem största fastighetsägarna där du är!

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige