Image
Bonnierhuset uppnår nivå Silver enligt det amerikanska certifieringssystemet Leed.
Bonnierhuset uppnår nivå Silver enligt det amerikanska certifieringssystemet Leed. Bild: Bonnier Fastigheter

Bonnierhuset Leed-certifierat

Energi/miljö Bonnierhuset har miljöcertifierats enligt det amerikanska systemet Leed Existing Buildings och uppnådde en silvernivå.
Publicerad den 21 Februari 2014
Bonnierhuset. Bild: Bonnier Fastigheter
Bonnierhuset. Tomas Hermansson. Bild: Bonnier Fastigheter
Tomas Hermansson. Bengt Wånggren. Bild: Niclas Liedberg/ Pixprovider
Bengt Wånggren.

- Det känns riktigt bra att vårt hårda arbete och långsiktiga miljöfokus har gett resultat och vi är så klart stolta över att ha uppnått Silvernivå för Bonnierhuset, säger Tomas Hermansson, vd på Bonnier Fastigheter.

- Det är väldigt roligt att se att en fastighetsägare genom ett målmedvetet miljöarbete kan uppnå en så hög miljöklassning av en äldre byggnad som Bonnier Fastigheter nu har gjort i Bonnierhuset. Vi hoppas på att få se fler goda exempel på certifiering av befintliga byggnader, säger Bengt Wånggren, vd på SGBC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Partnertexter

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Möjligheter till en miljon bostäder i goda lägen

Bygg/Arkitektur 100 år av byggande för bilen – det är vad stadsforskaren och doktorn i stadsplanering, Alexander Ståhle, menar att vad vi gjort. Men vad människor eftersöker i sin bostad är inte parkeringar och stora vägar. "Med 90 procents säkerhet kan vi säga vad en fastighet är värd utifrån hur den ligger i förhållande till grönska och natur", säger Alexander Ståhle.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige