Image
Bonava säljer 154 hyreslägenheter i Stockholm.
Bonava säljer 154 hyreslägenheter i Stockholm. Bild: Bonava

Bonava säljer 154 hyreslägenheter i Stockholm

Transaktioner Bonava säljer 154 svanenmärkta hyresrätter i Sollentuna, Stockholm, till NREP. Affären uppgår till 431 miljoner kronor och är villkorad av bygglov.
Publicerad den 17 Juni 2021

De första bostäderna förväntas färdigställas och överlämnas till kund under det fjärde kvartalet 2023. Inflyttning kommer att ske successivt från och med det tredje kvartalet samma år.
– Intresset för våra attraktiva hyresrättsprojekt är stort. Vi är glada att genom den här affären kunna bidra till utvecklingen av attraktiva Väsjön och bygga fler hyresrätter i Stockholm, säger Fredrik Hemborg, affärsenhetschef, Bonava Sverige.

Grannskapet är beläget vid Väsjö torg, ett område under utveckling med närhet till skolor, service och den kringliggande naturen vid Väsjöbacken och Väsjön. Sollentuna kommuns ambitioner är att skapa 4 000 bostäder runt Väsjön.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Samfastigheter-toppen: "SBB:s fall präglar fortfarande mycket av segmentet"

Bolag Hur ser möjligheter till investeringar och nya projekt inom LSS-boenden ut idag? Vad krävs för att investeringsviljan ska vakna igen? Poyan Katebi, vd för Samfastigheter, menar att läget är betydligt bättre nu än för bara sex månader sedan, men att storbankerna fortfarande ser risker som kanske inte finns. – Det är bättre dialoger nu, det känns som att vi skulle kunna komma i gång, men hel branschen har fortfarande som en blöt filt över sig, säger Poyan Katebi.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige