Image

Bjerking växer hos Bonnier

Uthyrning Efter mer än nio år som hyresgäst i Hornstull, Stockholm, växer Bjerking ytterligare. Nyligen tecknades ett nytt grönt hyresavtal med Bonnier Fastigheter som innebär att Bjerking utökar sina lokaler till 2 940 kvadratmeter.
Publicerad den 18 December 2015
Bjerking tecknade nyligen ett nytt, grönt hyresavtal med Bonnier om 2 940 kvadratmeter i Hornstull. Bild: Bonnier Fastigheter
Bjerking tecknade nyligen ett nytt, grönt hyresavtal med Bonnier om 2 940 kvadratmeter i Hornstull.

En grön bilaga har även tecknats till det befintliga hyreskontraktet vilket innebär att det gemensamma miljösamarbetet redan har påbörjats.

– Bonnier Fastigheter förstår våra kort- och långsiktiga behov och kan möta dem. Därför väljer vi att växa med dem. Ett bra exempel var när vi nyligen tecknade ett grönt hyresavtal som var en viktig sak för oss, säger Tomas Engelbertsson, vice vd för Bjerking.

Bjerking flyttade in 2010 i fastigheten Sågen 19 på 1300 kvadratmeter och har under tiden vuxit i flera steg. Det är något man uppskattar mycket på Bonnier Fastigheter eftersom långsiktighet är en av de mest grundläggande värderingarna i ambitionen att bli en uppskattad hyresvärd. Och att kundnöjdhet är en av Bonnier Fastigheters största drivkrafter.

– Vi har en bra dialog med Bonnier Fastigheter och uppskattar deras personliga kundbemötande. Det passar vår företagskultur där vi också vill vara ett personligare och mer kundnära alternativ. Dessutom passar lokalerna oss väldigt bra. Vi är inne i ett expansivt skede och behöver sitta i attraktiva lokaler för att locka nya medarbetare och behålla de befintliga. Medarbetarna är mycket positiva till lokalerna som de tycker är ljusa och fräscha med ett bra läge, Tomas Engelbertsson.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Bonnier Fastigheter utvecklar, äger och förvaltar kommersiella fastigheter i Stockholmsregionen. Bonnier Fastigheter, som är helägt av familjen Bonnier, bildades 1985. I centrala lägen förvaltas välkända fastigheter som är en del av Stockholms stadsbild. I expansiva lägen utvecklas fastigheter, kvarter och områden att bidra till utvecklingen av en modern levande stad. Fastighetsbeståndet omfattar en total yta av ca 300 000 m².

Läs mer om Bonnier Fastigheter på Branschguiden

Partnertext

Handeln byggde staden – men vad gäller framöver?

Presenteras av Optimal Stadsutveckling

Senast från Fastighetssverige Plus

Byggbranschen i skräcktoppen när konkurserna fortsätter öka

Ekonomi/Finansiering Konkurserna bland svenska företag låg i slutet på förra året redan på rekordhöga nivåer men fortsätter att öka, enligt ny statistik från kredit- och affärsinformationsföretaget UC. Inom byggsektorn har konkurstakten de sex senaste månaderna, fram till januari 2023, hittills nått den högsta nivån på tio år. Fastighetssverige har talat med ekonom Johanna Blomé om de dystra siffrorna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige