Image

Bjerking rekryterar Cecilia Öhman

Karriär Bjerking rekryterar Cecilia Öhman som chef för nystartade avdelningen Miljö Stockholm. Hon kommer närmast från Projektengagemang och en befattning som konsultchef.
Publicerad den 9 Februari 2016

Avdelningen Miljö var tidigare en del av Miljö- och Geoteknik men står sedan ett par månader tillbaka på egna ben. Det är ett led i Bjerkings fortsatta expansion i Stockholm och i företagets strategiska satsning på miljö- och hållbara tjänster. I dag har avdelningen tio medarbetare.

– Vi förstärker och breddar vår kompetens inom tjänsteområdet miljö och vi är glada över att Cecilia valt att komma till oss. Med sin kompetens och erfarenhet kommer hon att bidra starkt till att utveckla den nya avdelningen, säger Rickard Lundberg, affärsområdeschef på Bjerking Stockholm.

Cecilia Öhman är civilingenjör och har över 20 års erfarenhet som chef, projektledare och rådgivare, bland annat på Sandvik, ÅF och Svensk Fjärrvärme.

– Att bygga i den snabba takt som nu sker är en stor gemensam branschutmaning och det krävs ett helhetsgrepp där miljö- och hållbarhetsfrågorna finns integrerade i byggprocessen centralt. Här bidrar Bjerking till en positiv samhällsutveckling och jag är glad över att få möjligheten att bygga vidare på den fina miljö- och hållbarhetsaffär som finns inom Bjerking, säger Cecilia Öhman.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Här har Sveriges 30 största börsbolag sina huvudkontor

Lista I Sverige har vi såväl internationella storbolag som stora svenska bolag som dominerar toppen av den svenska börsen. Här presenterar Fastighetssverige en lista över var de har sina kontor och vilka fastighetsägare de hyr av.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige