Image
Arkivet öppnar hos Vasakronan.
Arkivet öppnar hos Vasakronan. Bild: Axel Ohlsson

Arkivet öppnar flaggskepp hos Vasakronan

Uthyrning High end-second hand-kedjan Arkivet öppnar en ny flaggskeppsbutik på Sergelgatan i centrala Stockholm.
Publicerad den 21 December 2021

Arkivet är en modern second hand-butik med damkläder, skor, väskor och accessoarer för den miljö- och modemedvetna kunden. Bakom Arkivet står ägaren Caroline Hamrin som i dagsläget driver en butik i Göteborg och två i Stockholm. Flaggskeppsbutiken på Sergelgatan omfattar drygt 400 kvadratmeter och blir den fjärde i raden av framgångar.
– Arkivet har ett starkt och genomtänkt erbjudande som ligger helt rätt i tiden. Att kombinera hållbarhet med mode, och dessutom presentera det på ett smakfullt sätt, är något som efterfrågas av medvetna konsumenter. Butiken representerar också på ett fint sätt det vi som fastighetsägare vill att gatan ska vara – ett riktigt intressant stråk för de som jobbar, bor och rör sig i området och har fokus på mat, kultur, möten, upplevelser och mode, säger Ronald Bäckrud, regionchef Stockholm.

Arkivet på Sergelgatan öppnar under våren 2022.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige