Image

Amasten utvecklar alla sina fastigheter med fiber

Energi/miljö Amasten har tecknat avtal att bygga fibernät för tv, bredband och telefoni till samtliga hyresgäster i sitt bestånd. Satsningen sker i samarbete med Telia.
Publicerad den 28 Februari 2017
David Dahlgren, vd på Amasten. Bild: Amasten Holding
David Dahlgren, vd på Amasten.

Utbyggnaden är en del i Amastens arbete med att kontinuerligt utveckla boendemiljön. Indragningen omfattar hela Amastens fastighetsbestånd för såväl bostadshyresgäster som lokalhyresgäster och beräknas vara färdigställt innan årsskiftet.

– Vi är oerhört glada över att kunna erbjuda alla våra hyresgäster tillgång till fibernätet med ett stort utbud av tv-, bredband- och telefonitjänster. Fiber ger både hushållen och företagen en snabb och stabil uppkoppling med helt nya förutsättningar. Att koppla upp hela hemmet eller kontoret och samtidigt dra nytta av digitala servicetjänster är viktigare än någonsin. Bredbandskapaciteten blir en allt mer prioriterad fråga bland våra hyresgäster. Att säkerställa möjligheten till snabbare och säkrar uppkoppling är en viktig del i utveckling för Amasten som ett hållbart företag i en digitaliserad värld. Samarbetet med Telia som leverantör känns helt rätt i tiden och vi ser fram emot att erbjuda våra hyresgäster ett framtidssäkrat boende, säger David Dahlgren, vd för Amasten.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Snabbväxande popsporten tar ny mark – konceptaktörer expanderar till fyra nya städer

Uthyrning Redo att öppna fyra nya anläggningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY