Image

Agora hyr ut i Nässjö och Linköping

Uthyrning Agora har tecknat två hyresavtal med ett sammanlagt värde på drygt 3,5 miljoner kronor under hyresperioderna. Tillträdena sker i juni i år.
Publicerad den 20 Maj 2016

I Fenixgallerian, fastigheten Lejonet 8, som ligger i centrala Nässjö, har avtal tecknats med Competens Utbildning i Sverige AB som är ett utbildningsföretag inom bland annat vuxen- och yrkesutbildningar samt IFS.

I Ekholmen Centrum, fastigheten Risfältet 2, som ligger i södra Linköping, har avtal tecknats med LSS Funktionsstöd, Omsorgskontoret i Linköping.

– Vi välkomnar LSS till Ekholmen Centrum och Competens Utbildning till Fenixgallerian. Vi har ett starkt momentum i vår hyresverksamhet. Dessa uthyrningar är de första av fler som är på gång, säger Peter Gullberg, förvaltningschef på Agora.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige