Image

Agora hyr ut i Motala

Uthyrning Agora har tecknat avtal med Elgiganten Phonehouse och Bond i Gallerian i Motala.
Publicerad den 21 Juni 2016

De två hyresavtalen uppnår ett sammanlagt värde av drygt 3,5 miljoner kronor under hyresperioderna. Båda hyresgästerna tillträder i slutet av augusti.

Elgiganten Phonehouse är en nyetablering i city och Bond, som har funnits på orten sedan 2011, utvecklar sitt koncept och byter samtidigt läge till Gallerian.
 
– Vi välkomnar två duktiga handlare till oss, som kommer att bredda Gallerians utbud ytterligare. Vi har stark tro på Motala och den drivkraft som finns här och vi ser fram emot att tillsammans med kommun, fastighetsägare och näringsliv utveckla Motala som handelsstad, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef på Agora.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Northvolt backar från fabriksplaner – här är Borlänges största fastighetsägare

Bolag En bomb slog ner i Borlänge under onsdagen. Batteritillverkaren Northvolt skrotar sina planer på att bygga en fabrik i staden och 1 000 jobb uteblir. Samtidigt framkommer det att bolaget vill sälja den 900 000 kvadratmeter stora marken. Fastighetssverige har kartlagt de tio största fastighetsägarna i kommunen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige