Image

Agora hyr ut i Motala

Uthyrning Agora har tecknat avtal med Elgiganten Phonehouse och Bond i Gallerian i Motala.
Publicerad den 21 Juni 2016
Annons
Image

De två hyresavtalen uppnår ett sammanlagt värde av drygt 3,5 miljoner kronor under hyresperioderna. Båda hyresgästerna tillträder i slutet av augusti.

Elgiganten Phonehouse är en nyetablering i city och Bond, som har funnits på orten sedan 2011, utvecklar sitt koncept och byter samtidigt läge till Gallerian.
 
– Vi välkomnar två duktiga handlare till oss, som kommer att bredda Gallerians utbud ytterligare. Vi har stark tro på Motala och den drivkraft som finns här och vi ser fram emot att tillsammans med kommun, fastighetsägare och näringsliv utveckla Motala som handelsstad, säger Catarina Löfgren, affärsområdeschef på Agora.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

P-G Persson: "Det kommer bli ett förvärv där i år"

Bolag P-G Persson är nu inne på sitt fjortonde år som börs-vd för Platzer Fastigheter och är utan tvekan en av de tongivande branschprofilerna som är med och bygger staden Göteborg. Här berättar han mer om varför bolaget aldrig breddat sig utanför Göteborgsområdet, hur kontorssituationen i staden kommer påverkas med alla nyetableringar som är på gång och ett förvärv som han garanterar kommer bli av under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY