Image

Agora säljer till Stadsrum och KTI

Transaktioner Agora har tecknat avtal avseende försäljning av en fastighet i Södertälje och tre fastigheter i Falköping.


Agora säljer på tre orter

Transaktioner Agora har tecknat avtal avseende försäljning av två fastigheter i Tranås, en fastighet i Trollhättan samt en fastighet i Nässjö. Försäljningarna sker genom en bolagsaffär till ett underliggande fastighetsvärde om totalt 250 miljoner kronor.


Klövern fullföljer Agorabudet

Bolag Klövern har nu 99,3 procent av aktierna och 99,7 procent av rösterna i Agora.


Konkurrensverket ger Klövern grönt ljus

Transaktioner Bolaget erhåller konkurrensgodkännande för förvärvet av Agora.


Rutger Arnhult: "Kan vara en rejäl sättning"

Bolag På Fastighetsmarknadsdagen i Uppsala pratade Rutger Arnhult, vd för Klövern om marknadsläget, Manhattan-planerna, innehavet i Tobin och budet på Agora.


Klövern lägger bud på Agora

Bolag Klövern bjuder 30 kronor per stamaktie och 275 kronor per preferensaktie för Agora.


Agora ställer om – "Stora investeringar"

Handel Agora planerar för stora förändringar i en av sina gallerior för att hänga med i handelsutvecklingen. För Fastighetssverige berättar man mer om den kommande renodlingen: "Vi fastighetsägare måste vara på tårna nu"


Gymnasium öppnar frisörsalong – fullt uthyrt hos Agora

Uthyrning Grillska Gymnasiet utökar sina ytor hos Agora på Nygatan i Eskilstuna. Frisörgymnasiet flyttar in i före detta butikslokaler och öppnar salong där allmänheten kan klippa sig.


Oförändrat resultat från Agora

Bolag Agoras Q1-rapport visar små förändringar jämfört med motsvarande rapport förra året.


Alla Sveriges stadskärnor kartlagda

Sverige För första gången presenteras en rikstäckande kartläggning av Sveriges alla stadskärnor inom ramen för HUI Researchs och Agoras Cityindex. Boende, butiker, restauranger, hotell och service i 124 städer har kartlagts och i maj presenteras de första slutsatserna. En av de första konklusionerna är att 20 av de 124 städerna saknar en stadskärna.


Ica Fastigheter köper Ekholmen Centrum av Agora

Transaktioner Ica Fastigheter har köpt Ekholmen Centrum i Linköping samt två anslutande tomträtter med parkeringsplatser. Försäljningen sker genom en bolagsaffär till ett underliggande värde om drygt 312 miljoner kronor.


Agora säljer tomträtt i Vårberg

Transaktioner Agora säljer tomträtten Vårholmen 4 i Vårberg, Stockholm.


Agoras nya vd: ”Alltid gillat utmaningar”

Bolag Agoras vd-jakt är över. För Fastighetssverige berättar doldisen Rikard Edenius hur han ser på utmaningen att ta över det pressade bolaget.


Hon tar över CFO-rollen på Agora

Bolag Samtidigt som Agora presenterar sin nya vd Rikard Edenius meddelar bolaget vem som tar över CFO-rollen när Agneta Segerhammar lämnar för Sagax.


Agora: negativa värdeförändringar

Bolag Agora rapporterar om svårigheter att nyuthyra och omförhandla retailavtal. Bolaget skriver ner värdena betydligt.


Agora säljer fastighet i Sundsvall

Transaktioner Agora säljer fastigheten Havren 4 i Sundsvall till Peritas.


Agoras tf vd lämnar för Sagax

Karriär Agoras tf vd och CFO, Agneta Segerhammar, har beslutat att lämna bolaget. Istället blir hon ekonomichef på Sagax.


Agora hyr ut till Lidl i Malmö

Uthyrning Agora har tecknat ett tioårigt avtal med Lidl om en butik på cirka 1 800 kvadratmeter i Caroli i centrala Malmö. Lidl tillträder lokalen efter sommaren och öppnar preliminärt i slutet av 2018. 


”Det var inget jag väntade mig direkt”

Bolag Två dagar innan julafton valde Agoras styrelse att låta Wilner Anderson gå med omedelbar verkan, då bolaget ”inte utvecklats enligt förväntan”. För Fastighetssverige ger den förre vd:n sin syn på beslutet. ”Rent praktiskt ska jag väl bara städa ur kontoret”.


Wilner Anderson får lämna Agora

Bolag Agora har inte utvecklats enligt styrelsens förväntan – nu får vd Wilner Anderson gå.