Image

Agora hyr ut i Eskilstuna

Uthyrning Agora har tecknat avtal med gymkedjan Member 24 i fastigheten Smedjan i Eskilstuna.
Publicerad den 15 Februari 2016

Member 24:s gym är öppna dygnet runt och erbjuder utrustning för styrke- och konditionsträning och öppna ytor för funktionell träning.

– Med Agora har vi fått en partner som klarat av att skapa lokaler som lever upp till våra högt ställda förväntningar. Inbjudande lokaler är helt avgörande för vår snabba expansion, säger Raund Hage, operativt ansvarig hos Member 24.

Träningsanläggningen ligger centralt i Eskilstuna i fastigheten Smedjan. Gymmet öppnar till påsk och blir Member 24:s sjunde träningsanläggning.

– Vi är stolta att vi kan erbjuda en lokal som ger Member 24:s medlemmar en mycket inspirerande träningsupplevelse, säger Kenneth Jävervall, affärsområdeschef på Agora. 

Affären har ett värde på cirka 15 miljoner kronor under hyresperioden.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Kreditanalytikern: "Rekonstruktionshotet är inte överspelat för SBB"

Ekonomi/Finansiering På nytt står SBB:s ekonomi i fokus när likviditeten framåt ifrågasätts, denna gång av kredithuset Fitch. Fastighetssverige vände sig till Louis Landeman, chef för kreditanalys på Danske Bank, för hans åsikter om hur bolaget hanterat krisen så här långt och vilka utmaningar de har framåt.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige