Image

Agora säljer byggrätter för 21 miljoner

Transaktioner Agora säljer byggrätter för bostäder om cirka 6 800 kvadratmeter i Vårberg, Stockholm, till Scandinavian Property Group.
Publicerad den 27 April 2016

Scandinavian Property Group, SPG, har tillsammans med Ledstången Stockholm AB förvärvat byggrätterna, som ligger i direkt anslutning till Vårberg Centrum i sydvästra Storstockholm. Man planerar att bygga cirka 80 hyreslägenheter och lokaler på torget i anslutning till den befintliga centrumbyggnaden. Projektet kommer att ha såväl en estetisk som en miljöanpassad prägel. SPG tillträder senare under våren och planerad byggstart är efter sommaren.

– Detta är en bra affär för Agora där vi synliggör värden och fortsätter att renodla vår verksamhet som är att utveckla och förvalta detaljhandelsfastigheter. Detta är första steget i förnyelsen av Vårberg Centrum, säger Wilner Anderson, vd för Agora.
 

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Leklandskedjan i ekonomisk kris – här är fastighetsägarna som kan drabbas

Uthyrning Leos lekland har hamnat i ekonomiska svårigheter och har tvingats ansöka om rekonstruktion. Fastighetssverige har tittat närmare på vilka fastighetsägare som exponering mot kedjan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige