Image
Kajsa Flack går till Zengun.
Kajsa Flack går till Zengun. Bild: Zengun

Zengun stärker bolagsledningen

Karriär Kajsa Flack tillträder som ny arbetschef.
Publicerad den 17 Augusti 2021

Rekryteringen av Kajsa Flack är ett led i att stärka Zenguns fortsatta tillväxt när det kommer till hållbart, kommersiellt byggande. Hennes breda kunskap inom hållbarhet och erfarenhet av antikvariska fastigheter kommer ytterligare förstärka Zenguns position som ledande byggentreprenör inom segmentet kommersiella fastigheter i Stockholm. Kajsa Flack tillträder under augusti och går in i bolagsledningen.

– Jag har följt Zengun sedan starten och ser fram emot att delta i deras fortsatta resa som en av Stockholms ledande byggentreprenörer, säger Kajsa Flack.

– Vi är mycket glada över att Kajsa har valt att ansluta till Zengun. Jag är helt övertygad om att Kajsas erfarenhet och kunskap kommer komplettera teamet och Zenguns fortsatta byggande, säger Zenguns vd Mick Salonen Högberg.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

De ökade hyresintäkterna mest under första halvåret

Lista Fastighetssverige har tittat närmare på de noterade fastighetsbolagens hyresintäkter under det första halvåret 2022 för att få reda på vilka tungviktare som ökat intäkterna mest jämfört med motsvarande period 2021. Här är hela listan.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige