Image

Witalis går vidare

Karriär Karin Witalis har anställts på DTZ Sweden som research-chef. Hon kommer närmast från Aberdeen Property Investors och är ordförande i Sepref – the Swedish Property Research Forum.
Publicerad den 28 Januari 2011
Karin Witalis. Bild: DTZ. Bild: DTZ
Karin Witalis. Bild: DTZ.

Karin Witalis är civilingenjör från KTH och har tidigare arbetat för IPD i Sverige och för ING Real Estate och JLL i London.

Sedan hon kom hem från England har hon jobbat för Aberdeen.

- Hennes internationella erfarenheter och kontakter inom fastighet och finans i kombination med genuin lokal kunskap om fastighetsmarknaden blir viktigt för våra kunder, säger Agneta Jacobsson, vd på DTZ.

- DTZ stod överst på min lista när jag tittade efter en ny arbetsgivare. Kombinationen av en erkänt bra arbetsplats och ett internationellt välkänt researcharbete var det som tilltalade mig, säger Karin Witalis.

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Exklusivt med globala investeraren: Här kommer de satsa krutet framöver

Bolag Fastighetssverige har fått en exklusiv intervju med två företrädare för Nuveen Real Estate, en av världens största fastighetsförvaltare och investerare. Den europeiska fastighetschefen Randy Giraldo berättar om investerarens strategi på marknaden och det stora fokuset det kommande decenniet, medan den nordiska transaktionschefen Oscar Maltesen kommenterar synen på svenska fastigheter, de mest intressanta segmenten och prisjusteringen de väntar på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige